Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Lilith Spiral - Wave

Lilith Spiral Wave

Tomax produkter är en favorit för många - och det av bra anledningar! Lilith-serien, baserad på den mytologiska förföriska Lilith är Tomax mellanprodukt som väger behagliga 340 gram: tillräckligt lätt för att vara kompakt och billig, köttig nog för att ge mycket stimulans.

Trianglar, spiraler och vågor

Medan utsidan av denna lösvagina kan likna en riktig kvinnas vulva, komplett med delikat formade blygdläppar, är insidan en helt annan historia. När du försiktigt sprider Liliths hål ser du tre utsprång, var och en täckt av subtila utbuktningar. Området mellan dem bildar en slags triangel. I stället för att löpa rakt bakåt, vrids de tre utsprången en aning, vilket resulterar i en slags virvel som suger in dig.

Medan de små utbuktningar kanske inte ser ut som mycket för världen och inte riktigt kan kännas enskilt, tillåter de Lilith Spiral Wave att hålla fast vid dig och ta tag i dig lite för varje drag. Ett tunnare glidmedel gör känslan mindre intensiv, medan ett tjockare glidmedel gör lösvaginan lite mildare.

Den heliga treenigheten: realism, hållbarhet, anpassningsbarhet

Varje tillverkare har sitt eget hemliga recept, eller ibland flera recept, och var och en försöker få sitt material att kännas så verkligt som möjligt. Tomax ligger definitivt några steg före konkurrensen på denna punkt: deras material känns mjukt vid beröring och är i princip luktfri.

Det känns inte bara bra: det kommer att kännas bra om och om igen. Tomax material är mycket hållbara och är gjorda för att hålla. Om du använder tillräckligt med glidmedel och tar hand om din Lilith ordentligt kommer hon att hålla väldigt länge.

Alla har olika preferenser: vissa vill att deras lösvaginor ska vara intensiva och obevekliga, vilket tvingar dig att röra dig långsamt, medan andra föredrar en mildare onanering. Tomax låter dig välja den fasthetsnivå du föredrar, se till att lösvaginan är skräddarsydd för dina tycken. Den mjukare versionen är mer töjbar och lite mindre stimulerande, medan den hårdare typen ger mer direkt stimulering och känns lite stramare eftersom den inte är lika töjbar. Den interna och externa designen är densamma för alla typer, det är bara materialet inuti som är annorlunda.

Att rengöra din Lilith Spiral Wave

Eftersom att insidan inte har några komplicerade former är Spiral Wave lätt att rengöra. Skölj ur den ordentligt under kranen med ljummet vatten, använd fingrarna för att försiktigt sträcka ut hålet och se till att vattnet kommer överallt. Pressa ut så mycket vatten som möjligt och använd en torkpinne eller ren trasa för att torka insidan ordentligt. Om du vill kan du använda lite underhållspulver på utsidan, men tack vare Tomax utmärkta material är det vanligtvis inte nödvändigt.

För att kunna förvara lösvaginan på ett säkert sätt kan du använda originalförpackningen eller en leksakspåse gjord av andningsbart material. Precis som alla lösvaginor håller Tomax Lilith Spiral längst om du håller den borta från värme och direkt solljus.

cleaning your toy

Sammanfattning…

Det är tydligt varför Lilith-serien har namngetts efter denna mytologiska karaktär: hon kommer att förföra dig gång på gång med hennes utmärkta material och virvlande struktur.

Specifikationer och mått för Tomax Lilith Spiral Wave

Längd: 15.2 cm Bredd: 7.1 cm längst fram, 6.3 cm längst bak Vikt: 340 gram Tillverkad av Tomax Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Rich soft
Recension av Pear
Rich soft version is super soft, yet the combination of ridges and twisted structure makes for a nice but mild stimulation.

The softness makes the toy really cling onto and "hug" every part of you, which feels different compared to mostly just feeling the bumps and ridges on harder toys

Its a slow build up, but intense finish for me.

I also found this toy to be very quiet when using.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Lilith Spiral - Wave
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.