Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Lilith Uterus

Lilith Uterus

Har du letat efter en lösvagina som inte bara känns utmärkt första gången, men som även håller en lång tid? Tomax löser det!  Tomax Lilith Uterus är en medelstor lösvagina med en realistisk textur och en spektakulär “livmodersport”.

Material som håller längre än dig

lilith uterus

Många killar är stolta över hur länge de kan hålla sig, men Tomax lösvaginor kommer alltid hålla längre än dig. Medan de flesta tillverkare använder samma typ av material har var och en utvecklat sitt eget recept, eller ibland flera recept. Det finns nästan alltid en kompromiss: ett mjukare, mer realistiskt material läcker till exempel mer olja. Tomax har lyckats skapa ett material som är tåligt, inte är flottigt, knappt har någon lukt, men som ändå har ett mycket rimligt pris.

Förutom att materialet är av toppkvalité har Tomax även utmärkt kvalitetskontroll. Alla Tomax lösvaginor produceras i en liten anläggning i Japan där erfarna arbetare tillverkar och inspekterar varje lösvagina individuellt. Detta innebär att brister i produktionen, som luftbubblor eller dåligt blandat material är mycket sällsynta, vilket även hjälper lösvaginorna att hålla längre.

Alla material som Tomax använder är självklart 100% säkra och innehåller inte ftalater eller andra farliga ingredienser.

Halvt realistisk lösvagina med g-punkt och livmoder

I den medelstora Tomax Lilith-linjen hittar du inte en lösvagina som är mer realistisk än Uterus. Utsidan ser ut precis som de andra lösvaginorna: en slät cylinder, med en ganska realistisk fitta på framsidan. Blygdläpparna och klitoris har förenklats lite men ser fortfarande väldigt inbjudande ut.

Det riktigt roliga väntar självklart på insidan, och det är här Tomax Lilith Uterus verkligen skiner. Blygdläpparna gör att du enkelt kan glida in och leder dig försiktigt in i den mjuka öppningen. Varje yta är fodrad med ett organiskt arrangemang av utbuktningar som känns överraskande verklighetstrogna. När du trycker djupare in i lösvaginan kommer du att känna att den stramar åt runt dig och trycker mot dig från både botten och toppen med en stor kulle. När du väl är inne hela vägen kommer dessa två kullar att tryckas mot basen på din penis. Vad som följer därefter är g-punkten. Detta upphöjda O-formade område är lite mer stimulerande än en vanlig kulle. Tunneln fram till nu är redan en ganska bra upplevelse, men Tomax har mer att erbjuda: livmodern.

När du känner att den mjuka ringen i livmodern trycker mot spetsen på din penis kanske du tror att du har nått slutet, men du kan trycka ännu längre. När du trycker dig in i livmodern sträcker sig livmoderhalsens snäva kant tillräckligt för att du ska kunna komma igenom, och den här strama känslan runt din kuk är det som tar Lilith Uterus till nästa nivå. Själva livmodern är fodrad med släta runda utbuktningar som känns annorlunda än resten än resterande struktur i lösvaginan. Kommer du att använda livmodern från början eller bara trycka igenom när du är nära klimax?

Bestäm själv: lösvaginor med olika fasthet

Tyvärr finns det inte ett material som passar för alla eftersom alla har olika preferenser. Lyckligtvis har Tomax en lösning för detta: med många av Tomax lösvaginor kan du välja hur fast du vill att materialet ska vara. Ett hårdare material gör Lilith Uterus mer intensiv eftersom detaljerna i strukturen sticker ut mer och det känns tätare eftersom att det är mindre töjbart. Om du väljer en mjukare lösvagina blir din upplevelse mycket mildare: perfekt om du lätt blir överstimulerad eller vill prova uthållighetsträning.

Hur du använder och rengör Lilith Uterus

Tomax lösvaginor är väldigt enkla att använda och rengöra. Applicera lite vattenbaserat glidmedel före användning. Ett tjockare glidmedel känns mer realistiskt och gör upplevelsen lite mindre intensiv, medan en tunnare glidmedel gör att du kan känna varje detalj.

Efter användning bör du skölja Lilith Uterus med ljummet vatten. Se även till att livmodern rengörs; det är lätt att missa detta. Nästa steg är att torka den ordentligt innan den förvaras. Du kan torka den genom att trycka i en absorberande trasa eller liknande. Slutligen bör du förvara den i originalinsatsen eller i en speciell leksakssäck tills du är redo att använda den igen - och med en leksak som den här kan det ögonblicket komma ganska snart.

cleaning your onahole

Specifikationer och mått för Tomax Lilith Spiral Uterus

Längd: 15.2 cm

Bredd: 7.1 cm fram 6.3 cm bak

Vikt: 340 gram

Tillverkad av Tomax Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 3 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 1 300,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
‏‏‎ ‎
Recension av ‏‏‎ ‎
Sehr gut verarbeitet und super Material.
Translate review
Product
Service
Parfait pour commencer
Recension av Poulet77
Très bon onahole, bonne sensation et pour ce prix la qualité est bonne. Parfait !
Translate review
Product
Service
Fühlt sich wunderbar an.
Recension av E.Penis
Das Material ist sehr hochwertig und auch nach viel Benutzung, fühlt es sich immer noch so gut wie beim ersten mal an.
Translate review
Product
Service
The best there is
Recension av ErE
This was my first Japanese toy and I can say with confidence that this beats all the ones I’ve used so far.
Translate review
Product
Service
Amazing Toy
Recension av Franc
This is my first onahole and oh boy, i'll never go bak to westrn stuff!
Translate review
Product
Service
Quality
Recension av rayne
Got the soft version and I'm very satisfied.
Easy to clean, needs little lube and of course the stimulation in great.
You can really tell the quality of the materials compared to other stuff.
Translate review
Product
Service
Very disappointed
Recension av Njitram
I bought the Hard version, because it remember it saying: chose hard if your experienced and can last long. Or something like that.
So I bought Hard and got Hard, or so it sayd on the box. To this day I still wonder if I maybe got a soft in a hard box.

But in a nutshell, the toy is too soft for me. It doesn't stimulate me enough, so I have to grab another onahole to finish the job.

Lets end it on a high note, the quality of the lilith is out of this world. They really put effort and time into that.

But still sad times about the softness of the toy.
Translate review
Product
Service
The best of many
Recension av Andrea
Out of around 10 onaholes I own, this is my favorite so far. Get it in soft.
Translate review
Product
Service
Soft Version
Recension av Edwin
Very pleased with the version I choose, Soft.
It met my expectations and more....
Material feels good with almost no smell at all.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Lilith Uterus
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.