Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Little Hip Kominato

Little Hip Kominato

Ibland kommer stora saker i ett litet paket - och det är definitivt sant för Little Hip Kominato! 600 gram är inte direkt tungt för att vara en onahip, men den här onahipen från G-Project är full av karaktär.

Liten, atletisk och energisk

Flickan på förpackningen visar upp ett skämtsamt leende mot dig, iklädd ingenting annat än en skrynklig vit blus, samtidigt som hon klämmer ihop sin kopp kaffe. Hon är inte en för krusiduller och spetsiga saker: hon föredrar att livet är enkelt och roligt. Hennes unga kropp har små bröst och mjuka kurvor och år av aktiviteter har gett henne utmärkt uthållighet. Hur länge klarar du att hålla dig med en tjej av denna karaktär?

Fickvagina med invecklad design

Little Hip Kominato har en smal midja och en fin liten rund rumpa. Materialet som används är mjukt och realistiskt.

Med tanke på hur tydligt karaktären på förpackningen ser ut att vara kan du förvänta dig en enkel design, men G-Project har lagt ner mycket möda på att utforma tunneln. Öppningen gör att du lätt kan glida in, men den omfamnar dig sedan. Little Hip kombinerar stora stötar med känsliga veck, alternerande i olika riktningar. I slutet är en liten rund kammare täckt av ett antal små mjuka utbuktningar. Tunneln lutar upp och ner försiktigt, vilket innebär att du kan ändra stimuleringen genom att vrida lösvaginan på ett eller annat sätt. Designen är så komplicerad att du aldrig kommer att känna alla de olika "zonerna" individuellt, men den resulterande känslan är ändå fantastisk.

Design i flera lager

Little Hip Kominato har en dubbelskiktsdesign. Det yttre lagret är gjort speciellt för att efterlikna en kvinnas hud: den är mjuk vid beröring och lätt elastisk. Det röda inre lagret är inte bara där för att se inbjudande ut när du sprider Kominatos fitta; materialet håller även fast vid dig för en extra realistisk upplevelse.

Att rengöra en fickvagina

Rengöring av sexleksaker för män kan vara lite besvärligt, men med Little Hip Kominato är det ganska enkelt: skölj tunneln noggrant efter användning, se till att få bort vätskor och smuts som finns i hela tunneln. Torka sedan väl för att undvika obehaglig lukt och bakterietillväxt. Vill du göra det lättare att rengöra din fickvagina? Köp några av våra rengöringsprodukter för fickvaginor.

Egenskaper för Little Hip Kominato 

Höjd: 13.5 cm

Tunnelns längd: 10 cm

Bredd: 12 cm

Djup:: 8cm

Varumärke: G-project

Vikt: 600 gram

Inkluderar gratis glidmedelstest från G-projec

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 600,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Little Hip Kominato
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.