Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Beautiful Legs - Nakadashi Life

Vackra och verkliga ben

Nakadashi Life från Seiraku Toys har helt klart designats av någon som älskar den kvinnliga kroppen: dra med fingrarna över benmusklernas subtila kurvor, den mindre subtila kurvan på rumpan, och ta tag i henne runt midjan för att dra henne mot dig. Istället för en uppsättning köttiga rör är den här underkroppen verklighetstrogen och otroligt detaljerad:

♥ Mjukt och töjbart material: smek den försiktigt eller gräv ner fingrarna i det mjuka köttet

♥ Naturtrogen hudstruktur: mycket detaljerade hudstrukturer har applicerats på flera ställen

♥ Högkvalitativa leder: gör att du kan placera benen i många roliga positioner

♥ Två fantastiska tunnlar; du kan få svårt att välja din favorit

♥ Vackert skulpterade fötter: perfekt om du älskar fötter, de inkluderar även små naglar

♥ Lätt metallskelett: robust utan att tynga ner dig

seiraku lower body

Om du gillar

Strumpor - Trosor - Ben - Rumpa - Fötter - Hängslen - Kjolar - Dussintals positioner

är den här leksaken för dig...

Vagina: hur många livmoderhalsar?

Nakadashi Life's Pussy har en fantastisk kombination av texturer. Den första delen av tunneln börjar med några subtila åsar och sedan ett mer intensivt strukturerat område, med räfflade utbuktningar och små masserande pärlor. Efter detta väntar en livmoderhalsliknande port. Gnid ditt ollon över det mjuka, flexibla utsprånget och tryck sedan igenom in i en smalare tunnel med väldefinierade släta åsar... med ytterligare en livmoderhals! Den här livmoderhalsen är lite större, köttigare och svårare att penetrera, men om du trycker igenom den kommer du att belönas av den snäva "livmoder"-kammaren som lindas runt toppen av din kuk, medan ditt skaft masseras av alla andra texturer i denna stora fitta. Hon tar dig till ett pulserande klimax på nolltid, så att du kan leva det sanna Nakadashi-livet!seiraku lower body legs pussy and ass

Tajt rövhål

Nakadashi Lifes rövhål är helt annorlunda men fantastisk, och har är en rak och strukturerad tunnel med en snäv ingång. Den här ingången tar tag i ditt skaft när du trycker djupare och passerar genom tre olika områden: det första området har små och varierande stötar, sedan följer ett tätare område med flera ringar som glider över dig en efter en, och slutligen ett område kantat med stora och lyxiga massera pärlor och ringar.

Högkvalitativ konstruktion

Alla sexleksaker som går att positionera är inte lika bra. Medan billigare sexleksaker bara har ett skelett gjort av en trådram, har Nakadashi Life en mycket solid och hållbar konstruktion. Lätta metallstänger används för benen, och rejäla leder används för höft, knä och fotled. Detta gör att du kan posera henne hur du vill!

Det högkvalitativa materialet är elastiskt men töjbart. Tack vare den hållbara designen i ett lager kommer denna leksak att hålla länge om du tar väl hand om den! Seirakus design har tjocka väggar som trycker tillbaka mot dig när du trycker dig in i den, vilket skapar en mycket mer verklighetstrogen känsla än du får med en liten sexleksak. För att det ska kännas ännu bättre kan du använda en USB-värmare för att få upp insidan av tunnlarna till kroppstemperatur innan du sätter igång.

Sammanfattning för Nakadashi Life - Vackra ben: mer än bara ett par ben

Seirakus Nakadashi Life är en fantastisk leksak, inte bara för dem som älskar ben eller fötter, utan även om du gillar tanken av en mer komplett sexleksak med dussintals nya positioner att variera mellan. Tunnlarna är väldigt välgjorda, och det här är en leksak som får dig att komma tillbaka för mer om och om igen!

Längd: 90 cm

Innerbenslängd: 66 cm

Fotlängd: 18 cm

Midjemått: 45 cm

Höftomkrets: 70 cm

Vaginans tunnel: 12 cm

Anustunnel: 14 cm

Vikt: 10,55 kg

Märke: Seiraku Toys

OBS: Vi rekommenderar att du alltid använder Nakadashi Life på en mjuk yta, precis som med alla stora sexleksaker med ett metallskelett. Var försiktig så att du inte lägger för mycket vikt på knäna när leksaken är i knästående position eller på fötterna när hon står upp. Detta kan skada huden på knäna eller fötterna.

Beautiful legs Nakadashi life details

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 105 500,00 g
Reusable Is reusable
Tunnel length 1 400,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Bone structure With bone structure
Write Your Own Review
Du recenserar: Beautiful Legs - Nakadashi Life
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.