Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Lusty Hot Spring

Lusty Hot Spring

Den traditionella japanska varma källan eller onsen är traditionellt uppdelad efter kön; män på en plats och kvinnorna på en annan. Men det finns de sällsynta platser där könen kan blandas. Lusty Hot Spring får dig att föreställa dig en tjej som precis har gått ut ur det varma vattnet, helt avslappnad och glad med en handduk lindad nonchalant runt sina generösa kurvor. Det ser inte ut som hon har något emot att stöta på dig här...

Varm och inbjudande, precis som en varm källa

Lösvaginan Lusty Hot Spring har en väldigt bra storlek och vikt: cirka 15,5 cm lång och med en vikt på 355 gram är den tillräckligt liten för att användas med en hand, men har fortfarande massor av tjocka väggar för att den ska kännas verklig och lyxig. Den inre tunneln mäter cirka 14 cm, vilket betyder att den är tillräckligt lång för att den genomsnittliga mannen ska kunna använda den utan att töja hålet. Formen är enkel men effektiv: en cylinder som är lite tunnare i mitten, med en entré på framsidan. ToysHearts material lyckas alltid träffa rätt: mjuk och flexibel, samtidigt som den ger mycket stimulering.

Om du vill njuta av Lusty Hot Girl rekommenderar vi att du använder en sexleksaksvärmare. Denna värmer upp fickvaginan till en realistisk och intensivt inbjudande temperatur, vilket gör den till en varm och våt fitta.

Lusty Hot Spring: insidan

ToysHeart vet att du inte alltid behöver satsa på realism för att något ska kännas bra. Medan en riktig fittas form känns bra, öppnar en konstgjord vagina många fler möjligheter! De har definitivt utmärkt sig med Lusty Hot Spring-designen: en serie av tjocka utbuktningar slingrar sig och tar sig till baksidan av tunneln, var och en täckt av små åsar som skapar extra friktion och tar tag i din penis. Utrymmet mellan de virvlande strukturerna skapar en överraskande mängd vakuum, vilket ökar eller minskar intensiteten beroende på hur fort du kör.

Resultatet är en lösvagina som ger dig kontroll: Du kan använda mycket glidmedel och glida in långsamt, precis som att gå ner i en varm käll. Men om du letar efter något lite mer intensivt kan du även öka hastigheten, vilket leder dig snabbt till klimax. Detta innebär även att Lusty Hot Spring är perfekt för edging.

Rengöra Lusty Hot Spring

Vi rekommenderar inte att du tar med dig denna lösvagina till en onsen för att rengöra den. Skölj istället med mycket vatten tills alla vätskor och glidmedel är borta. Se till att knåda lösvaginan mellan händerna för att få ut allt från de djupa vecken. Pressa sedan och skaka ut så mycket vatten som möjligt innan du använder en snabbtorkande pinne eller något annat för att torka insidan ordentligt.

Specifikationer för Lusty Hot Spring

Längd: 15.5 cm

Tunnelns längd: 14 cm

Bredd: 7 cm

Vikt: 355 gram

Varumärke: Toysheart

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 360,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Lusty Hot Spring
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.