Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium Soft

Magic Eyes är mycket stolta över sina leksaker, särskilt de som tillhör en serie som Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium Soft. De ser ut och känns helt fantastiska tack vare kvalitetsmaterial och en väldesignad tunnel. Denna mjuka versionen är lite mildare än de flesta andra leksaker.

Liten överkroppsdocka: hela utseendet, liten vikt

Lolinco Virgo Premium Soft är definitivt inte en liten lösvagina eftersom den väger 900 gram - men det är en av de mindre överkroppsdockorna vi har sett. Själva kroppen liknar en ung, smal kvinna: små bröst, ganska smala höfter och en söt rund rumpa. Det enda som är närmare fullskala är vaginan: de svullna blygdläpparna ser väldigt inbjudande ut.

SOFT version: mjukare material för mildare stimulering och längre sessioner 

Den typ av material som används i en fickvagina gör en enorm skillnad. Fastare material är mindre elastiska och deras texturer känns mer framträdande, vilket skapar en tät och stimulerande upplevelse. Mjuka material gör exakta motsatsen: de är töjbara och mjuka och formar sig efter din penis. Alla strukturer känns lite mjukare, vilket leder till en mildare typ av stimulering.

Mjuka material är perfekt om:

  • Du lätt blir överstimulerad. Vissa grabbar har känslig hud, och lösvaginor kan skapa irritation eller smärta, vilket förstör något som ska vara tillfredsställande.
  • Du gillar längre sessioner: eftersom att stimuleringen är mildare kommer du att hålla längre.
  • Du har problem med att få plats i lösvaginor tack vare din storlek eller hårdhet: eftersom att materialet är mjukare är de mer töjbara och passar lättare för olika storlekar.

Kupa Lolinco Virgo Premium Soft: en skiktad lösvagina

Sujiman Kupa Lolinco Virgo- Bargo - PREMIUM Soft

Många lösvaginor har en struktur i flera lager för att se till att varje del av sexleksaken ger rätt känsla och stimulering. Premium Soft har tre lager:

  • Vaginalt material (rosa): materialet är ganska mjukt och elastiskt, vilket ser till att tunneln bjuder på en mjuk stimulering medan den känns tajt.
  • Oskuldsmaterial (mörkrosa): används endast för de två “portarna”. Det här materialet är lite fastare än det vaginala materialet. Det skapar en utsökt känsla vid leksakens mödomshinna och livmoder: du känner hur materialet töjs långsamt och omfamnar dig.
  • Hudmaterial (ljusrosa): det yttersta lagret av lösvaginan känns som en kvinnas mjuka och fylliga hud, vilket gör att den här lilla överkroppsdockan känns mer realistisk.

Själva materialet är dock inte allt vad gäller tunneln: strukturen och formen på insidan är ännu viktigare. Denna lösvagina har den berömda Sujiman Kupa Lolinco-strukturen: en vågig, verklighetstrogen tunnel med ett par punkter som ger extra nöje.

Efter att de svullna blygdläpparna har glidit över dig kommer du att stöta på ett tätt område: ”mödomshinnan” som är gjord av ett lite fastare och mörkare material. När du har tryckt igenom den här täta porten kommer den att glida över din lem i takt med att du använder leksaken, samt tar även tag i din penis. 

När du väl har tagit dig igenom huvuddelen av tunneln som har några stora stötar och kurvor, kommer du till livmoderhalsen: en andra port som även är förstärkt med Virgin Material. Nerven på livmoderhalsen sticker ut något och bildar en bula som masserar spetsen på din kuk ... Men naturligtvis kan du trycka dig igenom denna oskulds djupaste område: hennes livmoder! Den här lilla runda slutkammaren passar tätt runt den övre delen av din kuk medan livmoderhalsen sveper runt den lite längre ner.

Sammanfattning Kupa Lolinco Virgo Premium Soft

Magic Eyes har pressat in många funktioner i denna lösvagina på 900 gram! Den verklighetstrogna tunneln har två förstärkta "portar" och de mjuka materialen gör den perfekt lämpad för dem som föredrar mildare stimulering eller vill onanera längre innan de når klimax.

Lösvaginans längd: 20 cm

Lösvaginans bredd: 11 cm

Lösvaginans höjd: 9 cm

Tunnelns längd: 14 cm

Lösvaginans vikt: 900 grams

Tillverkad av MagicEyes i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 9 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 400,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium Soft
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.