This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Underhåll och startkit för en ONAHO

Underhåll & startkit för ONAHO (EN)

Om du vill njuta av din lösvagina om och om igen är det ett måste att ta hand om den! Oavsett om du köper din första lösvagina eller är väldigt erfaren, kommer denna uppsättning av Toy's Heart hjälpa dig att hålla din lösvaginai perfekt skick.

Använda och rengöra din lösvagina: 5 steg

Steg 1: Lösvaginan

Lösvaginor finns i många former, storlekar, texturer och material. Att hitta vad du gillar kan innebära att du måste testa dig fram, men Toy's Heart har skapat en trevlig, okomplicerad lösvagina för dig. Den har en liten entré som är tillräckligt töjbar för att rymma de flesta och bildar en tätning runt dig, vilket gör att glidmedlet inte läcker ut och gör en röra. Det betyder även att lösvaginan bildar ett vakuum om du pressar ut luften innan du glider in, vilket gör att det känns som att den suger in dig!

Lösvaginan är lätt och kompakt och kan enkelt användas med en hand. Väggarna är ganska tunna, vilket innebär att du kan använda fingrarna för att utöva extra tryck där du vill ha det. Den är gjord av Toy's Heart fantastiska Fine Cross-material som känns som mjuk hud vid beröring, men är även mycket töjbar och hållbar.

Steg 2: Glidmedlet

Att använda glidmedel är viktigt för att njuta av din lösvagina! Detta kit innehåller en flaska Toy's Heart's älskade Moisty-glidmedel, ett glidmedel som är ganska koncentrerat och inte torkar snabbt (rosa etikett). Du behöver inte använda mycket alls! Den har en mycket subtil, neutral lukt som du bara märker om du luktar på den på nära håll.

Flaskan har en liten öppning som gör att du enkelt kan trycka in glidmedel i din lösvaginas entré.

Använd alltid vattenbaserat glidmedel för att skydda materialet. 

Steg 3: Ha kul!

Det här steget är förmodligen ganska självförklarande, men om du behöver hjälp har Toy's Heart inkluderat några fördjupningar för fingrarna på sidan av lösvaginan, vilket är hjälpsamt om du har glömt hur man håller i saker.

Steg 4: Rengöring

Att rengöra en lösvagina är i allmänhet ganska lätt: skölj ur den under kranen med mycket vatten. Som ett sista steg kan du skölja ut den med vatten och lite rengöringsvätska (blå etikett). Rengöringsvätskan hjälper till att bli av med kvarvarande glidmedel.

När du är klar torkar du den ordentligt eftersom fukt kan orsaka mögel. Pressa först ut så mycket vatten som möjligt. Tryck sedan in lite av den absorberande trasan och låt den vara där i några minuter för att absorbera återstående fukt. Detta fungerar utmärkt att göra med den trubbiga delen av en penna.

Vissa lösvaginor kan vändas ut och in. Detta fungerar bäst med mindre, enskiktade lösvaginor, men kan ibland orsaka viss skada. Det är dock ett ypperligt sätt för att se till att den blir 100% torr.

Som ett sista steg i rengöringsprocessen kan du använda Toy's Heart Maintenance-pulver (grön etikett). Pulvret ser till att lösvaginan är mjuk och slät, och absorberar även den sista fukten.

Steg 5: Förvaring

Paketet innehåller även en förvaringsväska som ser till att din lösvagina är säker och ren. Den blockerar allt ljus för att undvika skador från UV-ljus.

Paketets innehåll:

Lösvagina:

Total längd: 15 cm

Total bredd: 4.5 cm

Tunnelns längd: 13.3 cm

Material: Fine Cross TPE

Annat:

20 ml högkvalitativt Moisty-glidmedel (vattenbaserat)

50 ml rengöringsvätska

50 gr underhållspulver

3 ark absorberande tyg (33x45 cm)

1 förvaringspåse (29x18 cm)

keep reading

International Reviews

Product
Service
1st ever ONAHO
Recension av Anons
Thanks to this starters kit it made me certain of buying more of them, the Onaho in itself is really good and teaches you how to take care of it and for the futures ones too, if your like me before and not sure if onaho are your thing take this one first.
Translate review
Product
Service
Für den Preis nicht verkehrt
Recension av Mister
Grüße

Also wie oben geschrieben, ist dieses Set für den Preis absolut in Ordnung.

Das Onahole ist nix gutes aber auch nix schlechtes. Gut verarbeitet ist es jedenfalls.
Die Lotion ist zu dickflüssig und ist auch schnell getrocknet was den Spass sehr stark gebremst hat.
Die Reinigungsflüssigkeit hab ich nicht ausprobiert, da ich das Onahole mit Wasser ausgewaschen habe.
Das Puder erfüllt auf jeden Fall seinen Zweck.
Die Reinigungstücher kann man verwenden muss man aber nicht. Ich habe mit KüchenrollenPapier das Onahole abgetrocknet.
Der Beutel ist ein Plastikbeutel der auf der einen Seite durchsichtig ist. Ich war mir nicht sicher ob ich das Teil wirklich verwenden wollte.

Wie gesagt, für 20€ ist dieses StarterKit auf jeden Fall keine Investition die ich bereue.

MfG
Translate review
Product
Service
Für den Preis nicht verkehrt
Recension av Mr.Nobody
Grüße

ALso für den Preis ist dieses Set jedenfalls nicht verkehrt gewesen.
Das Onahole selber ist nix gutes aber auch nix schlechtes. Die Lotion war doch sehr dickflüssig und hat schon nach kurzer Zeit das trocknen angefangen. Was den Spass mit dem Onahole stark gebremst hat. Die Tücher sind in Ordnung, kann man verwenden muss man aber nicht. Das Reinigungsmittel hab ich noch nicht ausprobiert, da ich das Onahole mit Wasser ausgewaschen habe. Das Puder ist ganz in ordnung und erfüllt seinen Zweck. Der Mitgelieferte Beutel ist ein PlastikBeutel, bei dem ich mir echt nicht sicher bin ob ich den wirklich verwenden wollte.

Wie gesagt, für den Preis von 20€ muss ich den Kauf nicht bereuen.

MfG
Translate review
Product
Service
Bit of a mixed bag, more suited to people wanting to try out alternative maintenance solutions.
Recension av Anon
the best
Translate review