Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Masochism Arune - Tragic Love onahole

Den vackra Arune kan se söt och oskyldig ut, men hon döljer en mörk, skamlig hemlighet ... Hon är en vampyr! Hon försöker dämpa sin blodlust, men om hon någonsin förlorar sig helt i passionerat sex kan det väcka något i henne. Är du villig att ta risken?

Låt inte "masochismen" i namnet skrämma dig: denna onahole är inte en intensiv mobbare. Faktum är att hon levererar en typ av stimulans som kommer att kunna tillfredsställa nästan alla.

En tunnel som kommer att dränera dina vätskor

Masochism Arune onahole texture

Onaholen Masochism Arune har en design som ger konsekvent stimulering, utan några stora stötar eller kanter. På så sätt blir du inte överstimulerad eller till och med skinnflådd under längre sessioner. Istället tar Arune dig kärleksfullt men fast om ditt skaft och bidrar med njutning i stora mängder.

Instruktionerna på förpackningen rekommenderar att du använder denna onahole med en hastighet av cirka 1 stötar per sekund, och att ibland pausa för att vrida sida till sida. Detta kan vara ett bra sätt att nästan ta dig till klimax ett par gånger innan du når en mer intensiv klimax med ett par snabba stötar.

Materialet HotPowers Zero 

Liksom många japanska sexleksaksmärken använder HotPowers en fasthetskala så att folk vet hur fasta deras leksaker är - det påverkar väldigt mycket hur en onahole känns, något som kan vara svårt att avgöra från en bild. Onaholen Masochism Arune är betygsatt som 0 (noll) på sin skala, vilket betyder att det är en medelfast onahole: inte för fast, inte för mjuk, perfekt balanserad. Alla kommer att kunna njuta av detta material förutom de som föredrar mycket mjuk eller mycket intensiv stimulans.

Onahole som är enkel att rengöra

Den enkla strukturen på insidan har inga djupa sprickor, sammandragande grindar eller andra fläckar som fångar upp glidmedel och vätskor, vilket gör den mycket lätt att rengöra. Den enda trånga platsen är ingången, men om du töjer den lite med fingrarna kan du enkelt skölja bort vätskor och smuts hela under kranen med lite ljummet vatten.

Sammanfattning för Masochism Arune

+ Stadig stimulans

+ Perfekt storlek att använda med en hand

+ Lätt att rengöra

+ Perfekt balans mellan mjuk och fast

+ Tät men stretchig öppning hindrar glidmedel från att läcka ut

Som alltid levererar Hot Powers en onahole som ger mycket valuta för pengarna. Den invecklade konsistensen på insidan ger en överraskande mängd grepp och stimulans, och om du gillar en stadig, konsekvent känsla kan detta vara den perfekta lösvaginan för dig.

Längd 15 cm

Tunnellängd: 13,3 cm

Vikt: 285 g

Märke: HotPowers

Inkluderar gratis glidmedelstest

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 2 850,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 350,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
It' a good onahole.
Recension av Gergő
It might be a good first onahole, because it's easy to use, clean, and the sensation is great as well.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Masochism Arune - Tragic Love onahole
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.