149,50 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Mil-Max: En avsugningsleksak i form av en mjölkflaska

Även om det kanske inte är ett favoritämne för de flesta människor, känner vi alla någon som har funderat på att runka i en mjölkflaska, eller till och med andra hål som är konstiga eller störande för vissa.

Sannolikheten är hög för att du kanske har funderat på samma sak du också. Du undrar säkert om det går att runka i en varm mjölkflaska, medan tanken på en vanlig glasflaska förmodligen inte är lika stimulerande. Nu ger XTC Japan svar på tal med den mjölkflaskformade lösvaginan Mil-Max.

Detta onahole har TPE-material på utsidan och insidan, vilket gör att den är säker för huden. Materialet är fast och elastiskt som gör att du kan töja och dra i den som med alla andra fickvaginor.

Mil-Max är dock mer än bara en vanlig lösvagina tack vare dess okonventionella utseende.

Har en smal förpackning med en blond cowgirl som omslag

Mil-Max kommer inuti en minimalistisk låda med en flaska lotion och en plastfilm som skyddar lösvaginan från smuts eller deformation.

På lådan kan du se massor av japanska ord som förklarar produktens funktioner och instruktioner för hur du använder den, men det som kommer fånga din uppmärksamhet är en halvnaken cowgirl som håller i en mjölkflaska. Tjejens pose visar att hon redo att mjölka dig torr och tömma dina bollar med hjälp av den här leksaken.

Mjölka dig själv till orgasm

Du kan använda Mil-Max för att mjölka dig till orgasm genom att stryka din penis inuti dess täta tunnel full av massagepärlor. Trots att leksaken har formen av en mjölkflaska kan denna lösvagina ge dig massor av sexuell stimulans. När du trycker in i flaskans hål och trycker in ditt skaft i flaskhalsen kommer du att känna leksakens täta innerväggar omsluta din banan.

Inuti Mil-Max kan du se och känna dussintals massagepärlor perfekt uppradade bakom varandra, vilket gör att varje slag stimulerar din penis ytterligare. Om du använder leksaken med ett bra glidmedel kommer du omedelbart att känna strukturen av en naturligt smörjande slida. Även om Mil-Max ser ut som en mjölkflaska, är det fortfarande en lösvagina som kommer ge dig en sexuell upplevelse som känns som en riktig vagina, men som är mycket tätare tack vare dess utmärkta inre struktur.

Flera lager i tunneln med olika texturer för dina sexuella behov

Till skillnad från andra tråkiga onaholes med ett enda lager som ger dig samma täta struktur, har Mil-Max flera texturer som är redo att tillfredsställa dig. Varje textur har en egen kombination av veck och åsar som kommer att stimulera din penis. Du kan klämma på leksaken medan du använder den för att skapa ett behagligt vakuum för din penis.

Oavsett din sexuella lust kan du använda Mil-Max som en uthållighetstränare för ett snabbt och hårt onanipass, eller mer snäva snabba drag efter en stressig dag på jobbet. Använd några droppar glidmedel för att få en bättre upplevelse.

Rengör och skölj av insidan av Mil-Max efter varje pass och låt den torka väl. På så sätt behåller du hållbarheten och kvaliteten på dess TPE-material.

Specifikationer:

Totalvikt: 170 gram

Längd: 147 mm

Bredd: 60 mm

Märke: XTC Japan

Mer information

ManufacturerXTC Japan
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight170gram