Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Mil-Mix Plus One - Hard

Mil-Mix Plus One - Hard

Låt inte förpackningen med mejeri-tema lura dig: det här är inte bara något nytt! Denna fasta lösvagina mjölkar dig och tar dig till ett klimax med sin intensiva konsistens och utsökta vakuum.

Blank och glansig låda

De flesta lösvaginor kommer i en kartong, men Mil-Mix Plus One kommer i glansig låda. Detta gör inte bara att den söta illustrationen ser snygg ut, det betyder även att du kan fortsätta använda denna låda för att förvara din lösvagina eftersom materialet är mycket motståndskraftigt mot olja och smuts.

Flaskformade fördelar

Medan vissa argumenterar för att en flaska inte är den mest förföriska formen, är den definitivt minnesvärd och lätt att hålla. Det betyder även att lösvaginans väggar är variabla: tunna och flexibla under de första centimetrarna, sedan tjockare och styvare efter det. Det känns nästan som att lösvaginan kläms runt dig!

Stimulerande material

Mil-Mix Plus One är en hårdare lösvagina med ganska fast material. Detta innebär att du kommer att känna alla detaljer i den interna strukturen och lösvaginan kommer att lindas runt dig tätt. Om du är extra känslig och tror att denna lösvagina kan vara för mycket för dig kan du överväga denna lösvaginas söta lillasyster, Mil-Mix Plus Two. Dessa lösvaginor är även kända som Mil-Mix +1 och Mil-Mix +2.

Pleasure x 20

Medan den övergripande formen är densamma som Mil-Mix Soft är texturerna väldigt olika. Mil-Mix's tunnel har en ganska enkel intern design, men den är otroligt effektiv och stimulerande.

Efter att ha hällt lite glidmedel på öppningen kan du glida in. Den ganska stora öppningen gör detta enkelt trots det fasta materialet, och eftersom väggarna är tunnare vid ingången blir det lite extra stretch.

Tunneln i sig är fodrad med ett tjugotal stora räfflor. Om du tar det långsamt kan du känna varje enskild utbuktning glida över dig och sedan klämma ner dig. Medan strukturen upprepas ger tunnelns bredd och dess väggar fortfarande viss variation. I början är tunneln bred och väggarna är tunna, vilket ger tillräckligt med töjning för att göra den bekväm. Väggarna tjocknar sedan, vilket gör att det känns som om Mi-Mix Type 1 klämmer ner sina muskler runt dig och blir mindre töjbar. Därefter tajtas tunneln och skapar en stark tryckpunkt ungefär halvvägs in.

Efter denna intensiva punkt utvidgas tunneln igen och öppnar sig i ett slutligt rum. Denna kammare är inte bara fodrad med räfflor, utan har även en liten utbuktning i slutet som kan stimulera den känsliga spetsen på kuken.

bottle

Vakuum

En av de bästa sakerna med fasta lösvaginor utöver den intensiva stimuleringen är att de tenderar att ha bra vakuum. Om du klämmer ut luften innan du trycker in i lösvaginan försöker den återta sin ursprungliga form, och därmed suger den in dig igen! Detta bidrar till ytterligare en nivå av stimulering till en lösvagina som redan är väldigt stimulerande.

Lite extra

Lösvaginan från G-Project innehåller två tillbehör: ett glidmedel och en förvaringspåse. Glidmedel är ganska standard, men förvaringspåsen är definitivt ett trevligt tillägg. Materialet är lätt att rengöra och skyddar din lösvagina från solljus och damm. Påsens överdel har några hål i sig så att fukten tar sig ut.

Rengöring

Om du vill att dina lösvaginor ska hålla länge är det viktigt att underhålla dem väl. Skölj först ur den under kranen. När hela insidan är ren torkar du lösvaginan genom att sätta i en absorberande trasa eller en speciell torkpinne. Låt den vara i några minuter så att den kan få bort fukten. Som ett sista steg kan du applicera lite underhållspulver på utsidan. Detta återställer det mjuka yttre lagret och förhindrar att damm och smuts klibbar fast vid den.

Sammanfattning

Mil-Mixs interiör bidrar med en stimulerande åktur!

Egenskaper

Förpackningens storlek: 17.5 x 8 x8

Lösvaginans längd: 14.7 cm

Lösvaginans bredd: 6 cm

Lösvaginans vikt: 170 gram

Tillverkad av G-Project

Material: TPE

Inkluderar gratis glidmedelsprov

Inkluderar gratis förvaringsväska

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 170,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Very nice, and good feeling
Recension av Slame
It feels super, but for some People, it could be a little bit too short (if you know what i mean). It wil also leak some lube,e.g. if you lie down on the bed, the sheets will get wet from the lube. But the Hard version was perfect for me, in terms of feeling, some might want the soft one. All in all super Ona.
Translate review
Product
Service
It feels nice
Recension av Michal
It's good and i t can SUCK you. Think hard is a bit overkill since it can desensitive you from expreince
Translate review
Product
Service
Bonne experience
Recension av MEUNIER
Ce sextoys est super je le conseil!
Très serré et le fond est génial!
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Mil-Mix Plus One - Hard
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.