Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Moshiyoga - Hot and Sweaty Japanese Yoga Teacher

Moshiyoga - Sexig och svettig japansk yogainstruktör

ToysHeart's "What if..."-serie är en serie lösvaginor som kommer tillsammans med en handling eller scenario. Du kan sedan använda denna fantasi för att tillfredsställa dig själv. Moshiyoga handlar om en upplevelse med en ny yogainstruktör som verkligen njuter av sig själv. Den har även en unik teknisk och tät interiör som har 3 följande “träffpunkter”.

Scenariot bakom Moshiyoga

Tänk om du under din företagsresa anlitar en ny yogainstruktör. I takt med att hon lär dig sina färdigheter märker du att hon börjar svettas, och en våt fläck börjar synas vid hennes skrev. Den hälsosamma och fylliga skönheten, tillsammans med hennes mjuka och flexibla kropp, verkar verkligen njuta av träningen och har blivit riktigt kåt!

“I know it’s hot, but we have to keep going! Don’t give up! Sweat a lot and improve your condition!

Hmm, what? What are you looking at? My crotch? Oh, I’m so embarrassed! W-Why am I so aroused...

I see yours is also getting quite vigorous…”

Mashiyoga onahole

Djup och röd lösvagina

Moshiyoga har ett inbjudande utseende med dess sexiga och lustfyllda mörkröda exteriör. Den enkla och släta ytan, kombinerat med den väldefinierade vulvan gör att lösvaginan är väldigt enkel att hålla i. De vackert formade inre blygdläpparna är helt öppna och bjuder in dig i sin varma famn. Tryck dig in i denna underbara lösvagina och gör dig redo för en upplevelse som bjuder på unika sensationer.

På ToysHearts Characteristics Chart klassificeras Moshiyoga som en fast lösvagina med tajta tendenser. Denna fasthet är något du även känner på utsidan. Eftersom att väggarna inte är särskilt tjocka kommer du att kunna applicera tryck på rätt sätt på dina favoritpunkter. När du kombinerar dessa faktorer kommer du att få en kraftfull orgasm.

Tajt fickvagina med extra funktionalitet

Som tidigare nämnts är tunneln ganska tajt. Öppningen kanske lurar dig till att tro att den inte kommer vara det, men när du väl kommer djupare kommer du att ändra dig. Tack vare funktionerna kommer du att sicksackas mellan smala passager. Förutom detta är den inre väggstrukturen täckt med fasta utbuktningar som är redo att stimulera dig för varje drag.

Tunneln i den här lösvaginan har tre SEXIGA funktioner som är redo att framhäva din tillfredsställelse som aldrig förr. Dessa funktioner är unika sektioner formade som riktiga flammor. Fastheten av dessa tre flammor kommer att stimulera dig oerhört i takt med att du tar dig djupare in i denna sexiga vagina! Om du vill att din upplevelse ska bli ännu mer realistisk bör du se till att värma upp lösvaginan med en av våra sexleksaksvärmare!

Som om dessa funktioner inte räcker har denna lösvagina designats för att skapa ett vakuum, vilket intensifierar sugningen! När du har tryckt in hela din penis i fickvaginan bör du applicera tryck på området där tunneln slutar. På så sätt skapar du ett starkt vakuum som i kombination med de fasta flammorna skapar en utmärkt stimulering.

Att använda den här tajta lösvaginan

Med en lösvagina som är så här pass tajt och fast kommer du vilja använda ett bra glidmedel för att få ut det mesta av upplevelsen! En lösvagina som denna har många vinklar och vrår, så se till att du använder mycket glidmedel. För mer information om hur du använder den här lösvaginan kan du ta en titt på vår sida för rengöringsprodukter.

Sammanfattning för Moshiyoga

Moshiyoga är en mörkröd lösvagina tillverkad av ToysHeart och har tre fasta funktioner formade som flammor i tunneln. Tunnelns väggar är täckta av utbuktningar och den tajta sicksackande tunneln leder slutligen till en liten öppning som skapar ett starkt vakuum.

Specifikationer för lösvaginan Moshiyoga

Vikt: 175 gram

Längd: 15 cm

Bredd: 5,4 cm

Tunnelns längd: 13,5 cm

Material: TPE

Tillverkad av: ToysHeart

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 175,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Meh
Recension av Momo
Got 1 or 2 wank out of it, very peculiar interior design, can be stimulating if the fire shaped thingies rub against the frenulum.
The build quality is alright, doesn't really smell like anything, needs more lube than the average onahole which is not great considering the average stimulation you get out of it.

Wouldn't recommend as a first onahole.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Moshiyoga - Hot and Sweaty Japanese Yoga Teacher
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.