This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Neotenic Fairy

Neotenic Fairy

Neotenisk? Vad är det för något? Det betyder att denna vuxna älva fortfarande har några barnsliga egenskaper, exempelvis hennes söta ansikte med stora ögon, hennes smala kropp och hennes söta platta mage.

Förpackning

Förpackningen för denna leksak är vackert utformad, precis som vi förväntar oss av en produkt från Magic Eyes. Den stora förpackningen visar konst som illustrerar en söt tjej med rosa hår som bär en frilly-rosa klänning och långa vita strumpor. Hon rodnar, men ger oss en titt under kjolen.

När du öppnar lådan väntar en överraskning: Under den övre fliken finns det en annan flik med konst med samma tjej, den här gången utan klänning. Och under det? Tja, vi vill inte förstöra överraskningen ...

Ny design med tre lager

Under alla dessa underbara konstverk hittar du en stor lösvagina som passar exakt i plastinsatsen. På det här sättet kan de fraktas säkert, och du kan även fortsätta använda lådan för att förvara lösvaginan om du vill. Neotenic Fairy väger 1800 gram, vilket gör den till en stor storlek att ta tag i och klämma på, men inte irriterande tung.

Neotenic Fairy magic Eyes onahole

Hon har en smal midja med en söt navel, en rund rumpa och en fin kameltå. Om du tittar på den från toppen kan du se att Magic Eyes har använt flera material.

Vi har naturligtvis sett många designer som använder flera lager, men de har vanligtvis en fastare insida med en mjukare, hudliknande utsida. Denna onahip från Magic Eyes gör saker och ting lite annorlunda: Den har en fast vaginal tunnel för att ge tillräckligt med stimulering. Sedan finns det ett tjockt lager av studsande, töjbart, geléliknande material runt det och en fastare hud på utsidan. Detta ger en helt annan känsla i jämförelse med de flesta andra lösvaginor, och det är definitivt något du behöver prova!

Neotenic Fairys tunnel

Tunneln i den här lösvaginan är simpel men välgjord. Efter den första ingången hittar du två ”mödomshinnor”, vilket är smalare områden som glider över din kuk som en kukring. Tunneln som följer är fylld med mjuka utbuktningar som är fasta nog för att vara stimulerande, men inte så oförlåtliga att du når ditt klimax för tidigt. Längst ner finns en liten kammare med en livmoderingång som kommer att smeka toppen av din penis när du trycker in din penis längst in i leksaken. 

Rengöring

Självklart kommer du att få ut mest av din lösvagina om du tar väl hand om henne. För att rengöra tunneln sköljer du ur den under kranen efter användning tills det att den är ren. Pressa ut så mycket vatten du kan och tryck in en absorberande trasa för att absorbera de sista dropparna.

cleaning the Neotenic Fairy

Kortfattat är det här en vackert formad lösvagina som kommer i en vacker förpackning, har en grym tunnel utan gimmicks, samt en ovanlig kombination av material. Ett måste att testa!

Egenskaper:

Total längd: 18 cm

Total bredd: 18 cm

Vikt: 1800 gram

Material: TPE

Tillverkad i Japan av MagicEyes

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 18 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 600,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3