Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Next-Generation Hole Kuu-Sou

Lösvagina byggd med superrealistiskt hudliknande material

Nästa generations Hole Kuu-Sou kommer få dig att tro att du penetrerar en utomjordisk varelse. Den är supermjuk och sammetslen och byggd med ett unikt material som heter "Argon" - du kommer känna att du är inuti en sexig bruds fitta från ett annat universum - hon är här för att tillfredsställa dig.

Tillverkad av hudliknande material

Den plastliknande känslan som hittas i många andra sexleksaker kan vara riktigt avtändande, men med nästa generations Hole Kuu-Sou kommer din penis inte kunna känna skillnad i jämförelse med en riktig vagina. Lösvaginan är mjuk och är tillverkad av ett hudliknande material som kallas för "Argon", samt är naturtroget och inte särskilt klibbigt. Materialet används inte bara på utsidan utan även på insidan, och din penis kommer älska känslan.

Paketet visar en sexig storbystad kattbrud för att förverkliga dina fantasier - när du väl har stoppat in din kuk i nästa generations Hole Kuu-Sou får du automatiskt snuskiga tankar.

Tung och töjbar med flera vaginala knölar för otrolig stimulans

Nästa generations Hole Kuu-Sou är supermjuk att ta på och är även töjbar. Men det är inte allt, den har också flera stötar inuti tunneln som stimulerar din kuk och erbjuder intensiv friktion, vilket gör att du känner att du faktiskt fyller fittan på en riktig tjej. Dessutom är den tung och väger 800 g, vilket gör att den känns fantastisk när du håller i den när du runkar. Den är också väldigt tålig och kommer att mjölka ditt skaft under väldigt lång tid.

Superrealistisk känsla för intensiva utlösningar.

Det unika och högkvalitativa argonmaterialet får det att kännas som att du pumpar en riktig tjej. Denna verklighetstrogna upplevelse sätter igång din fantasi, och du kommer uppleva intensiva orgasmer. Du kommer älska hur den passar runt din kuk - sätt igång ditt kåta sinne och lev livet med nästa generations Hole Kuu-Sou.

Specifikationer

Antal hål: 1

Höjd: 175 mm

Vikt: 850 g

Märke: G Project

keep reading

Mer information

Product weight (g) 9 200,00 g

International Reviews

Product
Service
Amazing product
Recension av nikoman31
This ona is amazing and better than expected, ofcourse its still not close to the real thing, but for what it is, i would recommend it to anyone. Even tho its heavy and not as comfortable as smaller ones but it is compensated by the feeling
Translate review
Product
Service
Gut
Recension av Plastikficker3000
Gutes Gerät, vor allem weil die Wand oben dicker ist als bei anderen, die geht nicht so schnell kaputt.
Größe und Form sind etwas unhandlich, gewöhnt man sich aber dran.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Next-Generation Hole Kuu-Sou
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.