Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Nihon No Oppai

nihon no oppai japanese tit sex toy

Denna spektakulära japanska "Oppai" har en imponerande L-kupa! Nihon No Oppai är rund, mjuk och väldigt studsig och kan avnjutas på många olika sätt ...

Bröstleksak med L-kupa

Det tillkommer fler och fler sexleksaker i naturlig storlek på marknaden, men det finns ett par saker som skiljer Nihon No Oppai från resten av utbudet. För det första är det den superrunda formen som passar perfekt för utseendet på många av de mest populära hentai- och animekaraktärerna. Den väl fördelade vikten får dem även att röra sig på ett vackert sätt. De är lite mjukare och rörligare än de flesta andra sexleksaker tack vare SSI:s "marshmallow touch"-material. En sista punkt att notera är att Nihon No Oppai har en mycket tät klyfta, vilket gör den väl lämpad för paizuri. De runda brösten pressas så nära varandra att de bildar en naturlig kanal för dig att trycka in emellan, och du behöver inte pressa eller deformera bröstet lika mycket som med andra leksaker.

Materialkonstruktion i fyra lager

För att säkerställa maximal njutning använder SSI fyra olika material för denna bröstleksak:

  • Mjukt hudmaterial som känns smidigt och naturligt under din beröring
  • Marshmallowmaterial för att göra bröstet mjukt och rörligt
  • Rosa material för bröstvårtorna som sträcker sig bra och behåller sin färg
  • Fast grundmaterial för att stödja den våldsamma skakningen av de enorma brösten

Att använda Nihon No Oppai

Dessa tuttar kan användas på flera sätt. De är perfekta att leka med, och eftersom det inte finns en bred bröstkorg eller basplatta under den kan du till och med göra det medan du lägger dem ovanpå en affisch eller dakimakura. Du kan även slicka och suga på bröstvårtorna. Eftersom de är gjutna i ett rosa material snarare än målade, kommer färgen inte att slitas ut oavsett hur mycket du leker med dem. Slutligen är Nihon No Oppai väldigt lämplig för bröstsex eller paizuri tack vare sin form och storlek. Applicera lite glidmedel, tryck ihop dem med dina händer och kör tills du sprutar din laddning över alla dessa vackra bröst!

Nihon No Oppai kan värmas upp genom att placera dem i ett varmvattenbad. Använd vatten som ungefär är i kroppstemperatur, detta eftersom högre temperaturer kan göra att materialet slits ut snabbare. Om de placeras i varmt vatten en liten stund kommer de att kännas ännu mer verklighetstrogna!

Sammanfattning för Nihon No Oppai

Bredd: 30,5 cm

Höjd: 10 cm

Djup L 16,5 cm

Vikt: 2,3 kg

Material: DNA Silk Skin 2020 (elastomer)

Märke: DNA japan

keep reading

Mer information

Product weight (g) 23 000,00 g
Reusable Is reusable
Open/Closed Open
Number of layers 4
Write Your Own Review
Du recenserar: Nihon No Oppai
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.