Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Niku-Man Delta

Niku-Man Delta: attack från tre sidor!\

Hon kan inte ha undgått din uppmärksamhet: den läckra, kurviga, rosahåriga, knubbiga och unga kvinnan dyker upp på fler och fler av G-projects lösvaginor. Bara genom att kolla på den här lådan vet du att materialet kommer att vara mjukt och töjbart utan att kompromissa med stimuleringen. Niku-Man Delta har en unik entré och en tunnel som får dig att be om mer. Läs mer nedan!

Unik entré med hot från tre håll

G-project har designat en ingång som skiljer sig från vad vi tidigare har sett. Vi har sett svullna vulvor, delikat krökta blygdläppar och naturligtvis vanliga hål, men Niku-Man Delta har även något helt annat: tre tjocka, svullna klaffar viks åt sidan och avslöjar entrén i mitten. Dessa triangulära klaffar återtar sin ursprungliga form när du släpper dem, vilket ger ett lätt tryck mot din lem. Om du trycker hela vägen in i denna mjuka lösvagina sprider de ut sig över din hud och ger en unik typ av stimulering.

Dessa triangulära utsprång är det som ger Niku-Man Delta sitt namn: de är formade som den grekiska bokstaven Delta, eller Δ. Inmatematik, Δ kan även stå för förändring, vilket gör det extra passande för en ny design som denna!

Som en knubbig kvinna: mjukt material och tjocka väggar

Niku-Man Delta är tillverkad av G-Projects Momochi-material som har utformats för att vara mjukt och töjbart. Det här materialet känns fantastiskt i dina händer: du kan trycka ner fingertopparna i det mjuka köttet på denna lösvagina, precis som med en riktig kvinna. Precis som en riktig fitta kommer Delta även att töja sig för att ta emot dig och återtar sin ursprungliga form efter varje stöt. 

Naturligtvis är mjukheten i materialet inte det enda som betyder något. Om du någonsin har köpt en billig, tunn fickvagina vet du hur tunna väggar kan förstöra din upplevelse: du kan känna fingrarna genom sidorna, och eftersom det finns så lite material ger det knappt något tryck överhuvudtaget. Med Niku-Man Delta är detta inget problem: de tjocka, fylliga väggarna känns precis lika bra som de ser ut.

Den här lösvaginan väger 600 gram, vilket är precis vid den punkt där de flesta fortfarande är bekväma med att använda den med en hand.

En kurvig, ojämn tunnel

När du är förbi Niku-Man Deltas trekantiga klaffar väntar en tät entré. Tryck igenom för att sväljas av en tunnel med en intressant och mycket effektiv konsistens. Det första området är täckt med stora runda knoppar, tillräckligt flexibla för att glida fram och tillbaka för varje stöt. Sedan stramas tunneln åt lite, och en spiral täckt med mindre knutar sveper runt dig när du glider djupare in i fickvaginan. Mot slutet utvidgas tunneln igen och gnuggar mot dig med fler stora utbuktningar och tar en skarp sväng nedåt. Genom att vrida lösvaginan på olika sätt kan du kontrollera vilken sida av dig som exponeras för denna kurva, och därmed skräddarsy upplevelsen efter dina önskemål.

Sammanfattning…

Niku-Man Delta har en ny design med subtila strukturerade utskjutande trianglar som tar tag i din lem, kombinerat med en otroligt väldesignad inre struktur. Det mjuka och töjbara Momochi-materialet gör att denna lösvagina känns fantastisk, och vi är säkra på att detta kommer bli en ny favorit för dig.

Att använda och rengöra Niku-man Delta

Precis som de flesta lösvaginor passar den här fickvaginan bäst med glidmedel.

Efter varje användning bör du skölja den väl och torka den ordentligt så att inga bakterier kan växa i den. Mjukt material har i allmänhet stor nytta av att använda underhållspulver: det kommer att bygga upp det mjuka yttre lagret och förhindra att lösvaginan blir fet eller klibbig. Vill du veta mer? Kolla in texten på vår rengöringssida för mer detaljerad information.

Specifikationer för Niku-man Delta

Vikt: 600 gram

Längd: 16 cm

Bredd: 8,5cm

Tunnelns längd: ~14 cm (töjbar)

Material: Momochi-material TPE

Tillverkad av: G Project

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 600,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Unique and Intense
Recension av Pepe
This onahole has some heft to it, it's quite soft but not too soft. Questions marks on the durability, I have noticed some tearing on the entrance after some use.

Stimulation can be intense, feels like there's a lot going on inside. The outer flaps are a unique feature and they feel a bit weird but in a good way, obviously designed to mimic the feeling of a BBW and I think they've achieved this.

Cleaning is a bit awkward, the flaps can get in the way and the angled end chamber adds to the difficulty but overall not too bad.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Niku-Man Delta
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.