Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Niku-Man Suji Muscle

Låt inte den här starka, vackra kvinnan skrämma dig: njut av hennes fitta istället! Denna tjocka, starka onahole har en stimulerande struktur och använder kraften av vakuumsug för att mjölka dig.

Muscle Niku-Man: stark lösvagina för starka känslor

Denna onahole från G-Project har en enkel men ändå effektiv design.

Med en vikt på 400 gram är den ganska stor och de tjocka väggarna hjälper till med att öka nöjet. Den är lite tunnare i mitten vilket möjliggör för enkelt grepp, och entrén är en stiliserad fitta: ett litet hål mellan 2 svullna yttre blygdläppar. De mer känsliga inre blygdläpparna ingår inte, vilket gör att ingången är enkel och motståndskraftig mot skador.

Insidan av Muscle Niku-Man är täckt från början till slut med oregelbundet formade klumpar och stötar. Glidmedel låter dessa stimuleringspunkter smälta samman till en jämn stimuleringsvåg med varje slag. De större utbuktningarna dras med lite för varje stöt, vilket gör att denna fitta känns lite "fastklamrande".

En fickvagina designad för vakuumsugning

Tunneln i Niku-Man Suji Muscle kan vid första anblick verka ganska bred. Detta är inte för att göra det mer lämpligt för personer med större penis (materialet töjer sig hur eller hur), utan är till för att ge denna lösvagina ett vakuumsug!

Detta fungerar på följande sätt: innan du trycker in din penis trycker du först ut all luft. Tryck in din penis - den blockerar då utgången. Efter varje stöt försöker Niku-Mans tjocka väggar återta sin ursprungliga form, men de kan inte det eftersom att din penis blockerar entren och hindrar luft från att komma in!

Resultatet är en mild sugning som ökar blodflödet, ökar nöjet och får lösvaginan att suga in dig igen efter varje stöt.

Specifikationer för Niku-Man Suji Muscle 

Lösvaginans längd: 14 cm

Bredd: 12 cm

Höjd: 8 cm

Tunnellängd: cirka 11 cm

Vikt: 400 gram

Tillverkad av G-Project

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 4 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Really intense
Recension av Someone
Nothing to say about the quality but it was the first toy I didn't enjoy because of its hardness. Try it if you REALLY like intense stuff
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Niku-Man Suji Muscle
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.