1 119,95 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Denna söta onahole med "stolen bride"-tema från XTC Japan är rolig, studsig och känns helt fantastisk. Läs vidare för att lära dig mer!

NTR-brud?

Du kanske undrar vad namnet på den här leksaken står för - du kanske aldrig har sett termen förut, eller så kanske du bara såg den när du bläddrade igenom hentai online, samtidigt som du var lite för upptagen för att slå upp dess betydelse. NTR står för Netorare (寝取られ), vilket är japansk slang för otrohet eller cuckolding - därmed ska den här bruden inte gifta sig med dig! Hon ska gifta sig med någon annan, men hon kanske vill smaka lite på friheten tillsammans med dig en sista gång…

Det finns en hel genre av hentai runt den här idén om du behöver "inspiration"! Förpackningen har flera vackra illustrationer som passar denna sexleksaks tema och form.

2.3 kg av nöje

NTR-bruden är bland de onahips som är stora nog att ta tag i med båda händerna, men som inte är så tunga att de blir otympliga.

Den övergripande formen är ganska rund, med söta fasta skinkor och en relativt kort midja. Skulpturen är väldigt snyggt gjord: fittan har söta rosa blygdläppar med lite huddetaljer, och rumpan och magmusklerna har en väldigt verklighetstrogen form.

Designen med ett skikt är hållbart och materialet som används känns bra för både dina händer och kuk.

Töjbar på precis rätt sätt

Större sexleksaker har fördelar och nackdelar: en fördel är att den större mängden material verkligen klämmer tillbaka runt dig, vilket skapar en mildhet som du inte kan få i ett litet hål. Nackdelen är att tunneln blir mindre töjbar på längden: i slutet av tunneln möter du mycket motstånd från allt material bakom den.

XTC Japan hittade det bästa av två världar med denna design: mycket material på sidorna av tunneln, och inte så mycket på baksidan. Om fittan (13 cm) eller anus (11 cm) behöver töjas för att du ska rymmas, kommer det att vara väldigt enkelt.

Vaginala tunneln

NTR-brudens fitta är redo och ivrig att ha dig i sig under bröllopsnatten! Efter att du tryckt dig förbi hennes blygdläppar väntar en serie lyxiga organiska texturer. Njutbara stötar täckta av masserande pärlor och åsar, virvlande fenor med mindre åsar och slutligen en ändkammare med en stor mjuk bula som kan glida över ditt ollon när du har tryckt in dig i henne. Bilden ger en indikation på vad man kan förvänta sig, men det här är en av de där tunnlarna man måste uppleva för att förstå!

Testa att vända bruden åt andra hållet: alla stimuleringszoner kommer att träffa olika punkter, vilket skapar en helt ny upplevelse.

Analtunneln

Medan NTR Brides fitta är en virvlande upplevelse av asymmetriska strukturer, har analtunneln ett helt annat tillvägagångssätt: den vidgas och dras åt upprepade gånger och bildar "portar" som greppar tar om ditt skaft. Att känna att dessa smidigt glider upp och ner för varje tryck är en riktig njutning! Väggarna är täckta med subtila organiska texturer för att lägga till ytterligare stimulans, och den runda ändkammaren är täckt av mjuka masserande pärlor.

Eftersom dessa två tunnlar är så olika, erbjuder NTR Bride mycket variation. Du kan också prova att växla mellan de två för att hålla stimulansen fräsch och närma dig ett spektakulärt klimax!

Sammanfattning NTR Bride

Denna söta onahip lever verkligen upp till konsten på förpackningen! Den är töjbar och studsande, och de tjocka väggarna ger lite extra presskraft. Fittan och rövhålet har väldigt olika tunnlar, vilket gör att den här bruden kan tillfredsställa dig oavsett hur du känner dig ikväll.

Höftomkrets: 56 cm
Bredd: 21 cm
Vaginal tunnel: 13 cm
Analtunnel: 11 cm
Vikt: 2,3 kg
Material: TPE i ett lager
Märke: XTC Japan

Mer information

ManufacturerXTC Japan
# of holes2
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNej
ThemeAnime
Tunnel length130mm
Product weight23000gram