Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Onahole Disinfectant Platinum Spray

En sak är säker: att köpa en vacker lösvagina som du inte tar hand om är ett stort slöseri. Att inte rengöra dina sexleksaker ordentligt är inte bara äckligt, det kan även skada materialet och förkorta din leksaks livslängd.

Lyckligtvis är det inte svårt att rengöra sexleksaker ordentligt, och det är ännu enklare om du har speciella produkter som hjälper dig på traven! SSI har utvecklat en speciell serie rengöringsprodukter som är något utöver det vanliga: de speciella ingredienserna hjälper till att sterilisera och deodorisera dina leksaker på lång sikt!

Hur du rengör din sexleksak efter användning

onahole cleaning spray

Det är alltid bäst att rengöra den direkt efter användning. Om du väntar till nästa dag har du redan gett bakterier en chans att föröka sig.

Skölj din sexleksak med ljummet vatten och en droppe eller två med mild tvål inifrån och ut. Du kan massera leksaken för att lossa eventuellt glidmedel och vätskor som finns inuti.

Spraya lite rengöringsspray på din leksaks utsida och insida och massera återigen för att se till att det når alla svåråtkomliga platser.

Skölj den ordentligt.

Torka den ordentligt. Vi har några torkprodukter för lösvaginor till salu om du vill att processen ska vara ännu enklare.

Alternativt kan du använda förnyelsepulver för att återställa den mjuka känslan och förlänga leksakens livslängd.

Förvara den på en torr, mörk plats och i en andningsbar förvaringspåse för sexleksaker.

Ett steriliserande och deodoriserande rengöringsspray

Termerna ”rengöring” och ”desinficering” blandas ofta ihop, men de har olika betydelse. Vid rengöring använder man exempelvis tvål eller vatten för att ta bort bakterier från en yta, medan desinfektion dödar dem. Att kombinera dem är perfekt: endast rengöring tar aldrig bort allt, och desinficering är inte särskilt effektivt om det fortfarande finns smuts överallt.

Vätskan är ungefär lika tunn som vatten, vilket gör att den kan komma åt alla trånga och svåråtkomliga platser i din lösvagina. Dessa smala platser är det perfekta gömstället för bakterier, men sprayen hittar dem!

SSI:s Onahole Cleaner Platinum Spray har ett flertal speciella ingredienser som hjälper dig att hålla dina sexleksaker i perfekt skick:

Etanol

Fermenterad alkohol av hög kvalitet destilleras och raffineras innan den tillsätts i rengöringssprayen. Etanol arbetar snabbt och effektivt för att sterilisera ytor och är en vanlig ingrediens i rengöringsprodukter.

Platina

Detta är en mindre vanlig ingrediens: otroligt små partiklar av platina har tillsatts i sprayen för att göra rengöringen ännu mer effektiv. Platina är i ett "nanokolloidalt" tillstånd, vilket är den mest effektiva formen.

Citronsyra

Att använda citronsyra på och i din lösvagina kanske inte låter som en särskilt bra idé, men rätt mängd citronsyra är faktiskt väldigt effektivt och säkert vid rengöring.

sex toy cleaning spray

Rengöringsspray som snabbt torkar

Det är viktigt att torka din lösvagina ordentligt om du vill undvika bakterietillväxt. Etanolen i produkten hjälper till med detta: den avdunstar inom några minuter och ser till att din lösvagina är fin och fräsch.

Perfekt för att se till att din lilla sexdocka, bröstleksak eller stora sexdocka är fräsch

Större sexleksaker kan vara lite knepiga att rengöra. Du måste vara försiktig med ytan, om du gnuggar mot den med något grovt kan den skadas. Så hur blir du av med bakterier, virus och mögel på ytan? Tja, denna spray är perfekt! Det sprider sig lätt över stora ytor och dödar alla bakterier, vilket ser till att din leksak är ren och fri från otäcka dofter.

Specifikationer för Onahole Cleaner Platinum Spray 

Innehåll: 100 ml

Vikt: 125 gram

Storlek: 14x4 cm

Dimmig sprayflaska med lock

Ingredienser: Renat vatten, etanol, citronsyra, persimmon-tannin, platina

Tillverkare: SSI Japan

keep reading

International Reviews

Product
Service
Very good disinfectant
Recension av OnaPro
A must product especially for bigger masturbators/onaholes. Takes away bad odours/bacteria. I recommend using this to a dried product after cleaning with onahole cleaning foam for best performance. Has alcohol in it, but doesn’t harm onahole. Minus one star from minor smell of alcohol.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Onahole Disinfectant Platinum Spray
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.