Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Paizuri Bakunyu I-Cup

När du ser en animeflicka med stora, saftiga bröst - vill du inte bara ta tag i dem och pressa dem då? Nå, nu kan du göra det! Magic Eyes levererar dessa otroligt stora, vackert formade tuttar som du kan leka med.

Stor och mjukt bröstleksak: I-Cup

Illustrationen på förpackningen visar en söt brunett som står över dig. Hennes stora bröst hänger nästan i ansiktet på dig. Kontrasten med den bleka, mjölkiga huden gör att de rosa bröstvårtorna ser ännu mer inbjudande ut!

Bröst av denna storlek är ovanliga i verkliga livet, men Magic Eyes lyckades ändå få dem att se verkliga ut. De klockformade brösten har en smalare topp och en fylligare botten - en mycket vanlig form för större bröst.

"Dalen" mellan brösten är cirka 13 centimeter, vilket gör den mycket väl lämpad att använda för paizuri, eller tuttsex som det kallas på svenska.

Struktur med trippla lager

paizuri

För att skapa en verklighetstrogen känsla har Magic Eyes använt tre olika material för att skapa den här sexleksaken. 

  • De ljusrosa bröstvårtorna är gjorda av fast och elastiskt material, vilket gör att de känns som hårda bröstvårtor. De är fortfarande mjuka nog att klämma på och vrida.
  • Den huvudsakliga delen av Paizuri Bakunyu är gjort av Magic Eyes’ “Milky Material”: det känns mjukt och guppigt. De studsar precis som riktiga bröst, och de känns väldigt verklighetstrogna när du klämmer på dem.
  • Bröstmaterial: baksidan på den här bröstleksaken är tillverkad av fastare material, vilket säkerställer att allting stannar på plats: om de hade vikts eller deformeras på annat sätt hade de varit mindre tilltalande. Tack vare den stabila basen är Paizuri Bakunyu enkel att flytta och hantera.

Olika sätt för att krydda din bröstleksak

Letar du efter fler sätt att njuta av dessa studsiga bröst? Inga problem! Du kan enkelt klä upp dem med lite heta underkläder eller din favorit cosplay-outfit. Vik eller stoppa bara överflödigt material under basen så sitter de väldigt bra. Du kan till och med träna lite Shibari eller Kinbaku - japansk träldom!

Ett annat alternativ är att använda dessa tuttar med en dakimakura, vilket förvandlar 2D-tjejen till en med stora bröst som du kan klämma på och njuta av.

En sak som är viktigt att veta är att om du vill använda Paizuri Bakunyu för tuttknull bör du använda ett bra glidmedel. Vattenbaserat glidmedel fungerar bra eftersom det är säkert för materialet och ger dig stor stimulans. Om du vill klä upp den här leksaken är det även lättare att tvätta bort vattenbaserat glidmedel om det råkar komma lite på hennes kläder.

Sammanfattning för Magic Eyes Paizuri Bakunyu

Mått: 32x22x12.5 cm

Förpackningens storlek: 37x28.5x14 cm

Vikt: 2700 gram

3 lager av Magic Eyes Skin

Tillverkad av: Magic Eyes Japan

keep reading

Mer information

Product weight (g) 2 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Open/Closed Open
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Sehr gutes Feeling!
Recension av Edan
Diese Brüste fühlen sich angenehm weich an. Von der Ästhetik her, sind sie meiner Meinung nach nicht so realistisch wie die Kiwami Namaichichi.
Diese haben einen recht pinken Ton an sich.
Das Gewicht hier ist weniger, was das Handling des Toys einfacher gestaltet.
Würde für den Realismus und der Größe eher zu Kiwami Namachichi greifen.
Die Qualität ist aber hier ebenfalls hochwertig!
Aber diese hier machen ebenfalls viel Spaß!
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Paizuri Bakunyu I-Cup
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.