Funwari Paizuri Bakunyu Tanned Mega Breasts

1 649,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Funwari Tanned Paizuri Bakunyu Mega Breasts

Dessa otroliga solbrända "gyaru"-bröst är några av de största på marknaden. Begrav huvudet mellan dessa pigga tuttar eller täck dem i glidmedel och njut av lite paizuri tills du sprutar över dem!

En solbränd japansk skönhet

När vi tänker på japanska skönhetsstandarder är den porslinsvita huden en av de första sakerna vi tänker på, men det finns även kärlek till solbrända tjejer. Denna nya bröstleksak från Magic Eyes har en vacker blond solbränd tjej på lådan, med en svart bh i spets som knappt kan hålla hennes stora bröst inne.

Och brösten ser lika bra ut som förpackningen lovar - kanske till och med ännu bättre! Leksakens totalvikt är lyxiga 2,7 kg. De solbrända brösten känns mjuka och verklighetstrogna när du rör vid dem, och deras storlek är imponerande.

Det kan hända att du ser lite underhållspulver på huden, detta eftersom att det är mer synligt på denna mörkare färg än på de ljusare varianterna. Detta pulver skyddar huden, och håller den mjuk och len. Om du vill ha ett annat utseende kan du testa att olja in den med babyolja eller glidmedel. Det ser fantastiskt ut!

Konstruktion i tre lager

För att få dem att se ut och kännas ännu bättre har Magic Eyes använt flera olika material i konstruktionen av denna bröstleksak.

  • Mjukt men fast basmaterial ger ett robust baslager för att stabilisera leksaken under användning.
  • Mjölkigt material som är mjukt och studsigt, vilket utgör majoriteten av bröstet. Detta känns riktigt bra när man klämmer på dem!
  • Bröstvårtornas material är extra fjädrande och töjbart, vilket gör att du kan leka med bröstvårtorna hur mycket du vill.

De solbrända brösten har inte ett extra "mjukhetsimplantat" som vissa andra modeller har. Det betyder att mjukheten är mer spridd och det finns inget område där två olika material möts, vilket gör det till en väldigt spänstig leksak.

Att använda Paizuri Bakunyu Mega Breasts

Använd dessa enorma bröst för att onanera, eller för att göra dina onanisessioner ännu roligare! Begrav huvudet i den mjuka klyvningen, slicka och sug på bröstvårtorna, kläm på dem eller tuttknulla dem - välj själv! Tack vare deras verklighetstrogna storlek kan du till och med klä upp dem med några söta underkläder eller en cosplayoutfit.

Bredd: 32 cm

Höjd: 22 cm

Djup: 12,5 cm

Vikt: 2700 g

Materialkonstruktion i tre lager

Material: Magic Eyes Skin

Märke: Magic Eyes

Gratis tillbehör: A2-affisch av Miruku Aihana och en provflaska med tjockt glidmedel

Mer information

ManufacturerMagic Eyes
# of holesNej
Number of layers3
Open/ClosedOpen
ReusableIs reusable
Bone structureNej
ThemeAnime
Tunnel length0mm
Product weight2700gram