1 850,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Puff Puff Weather 3.0 - Big & Bouncy 3 kg Oppai Paizuri Breasts

Om du letar efter en oppai-leksak som har den perfekta balansen mellan realism och stimulans, är Puff Puff Weather 3.0 det perfekta valet! Dess mjukhet är definitivt en nivå högre än andra typer av paizuri-leksaker, därmed är den väldigt rolig att klämma på. Samtidigt ger den stor stimulans för din lem när du rör dig mellan de stora och studsande brösten.

De perfekta brösten

Vad är definitionen av de perfekta brösten? Vissa skulle hävda att detta är omöjligt att säga eftersom vissa av oss gillar små och milda bröst, medan andra älskar stora och studsiga varianter. Men om du letar efter den perfekta balansen som också bidrar med bäst värde för pengarna, är Puff Puff Weather 3.0 precis vad du behöver!

De är inte överväldigande stora, därmed kan du enkelt smeka dem och greppa dem med händerna. Samtidigt är de otroligt mjuka och studsiga. Tack vare leksakens tjocka välvda bas kan Puff Puff Weather 3.0 förbättra din paizuri-upplevelse avsevärt. Du kan pressa tuttarna hårt och kupa dem runt skaftet när du glider fram och tillbaka mellan de två runda brösten för en starkare känsla.

Puff Puff oppai paizuri-bröst vinglar mycket bättre än andra liknande leksaker. Hudskiktsmaterialet är också väldigt mjukt och realistiskt vid beröring. Självklart har leksaken även stora, runda, spetsiga och rosa bröstvårtor som du kan leka med.

För din utmärkta paizuri-upplevelse

Tillverkaren av Magic Eyes är välkänd för sina japanska sexleksaker av högsta kvalitet. Puff Puff Weather 3.0 är ett utmärkt komplement till deras stora samling av manliga lösvaginor. Materialen i leksaken är säkra, hållbara och mycket realistiska. Bröstens struktur i flera lager säkerställer din ultimata tillfredsställelse och garanterar att du kommer att kunna njuta av leksaken under lång tid, givet den enkla men nödvändiga vården. Tvätta leksaken med varmt vatten eller sexleksaksrengöring efter varje användning, och förvara dem ordentligt, till exempel i en speciell påse. (länkar till kategorier). Du kan klämma ihop brösten, trycka in din lem med hjälp av lite glidmedel, slicka dem och lek med bröstvårtorna.

Din fantasi sätter gränsen. Leksaken kommer också med en vacker A2-affisch av en anime cowgirl för att ge din fantasi ett lyft.

Är du redo att mjölka denna ko? Beställ idag!

Specifikationer och funktioner:

Mått: 230 x 290 x 120 mm

Vikt: 3 kg

Inkluderar affisch (A2-storlek)

Mer information

ManufacturerMagic Eyes
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight3000gram