Puni Ana DX Kiwami

(1)

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Ana DX Kiwami

Puni Ana DX Kiwami

EXE: s Puni Ana-serie är fortfarande oerhört populär. Detta beror åtminstone delvis på att EXE fortsätter att lägga till utmärkta nya designer - men Puni Ana DX Kiwami är verkligen något speciellt!

Kiwami: den ultimata Puni Ana 

Kiwami betyder "ultimat" eller "extrem" och det namnet stämmer absolut med den här sexleksaken: EXE har kombinerat ett antal mönster och tekniker i denna leksak som tar den till ett steg över de andra sexleksakerna för män.

Precis som de andra leksakerna i Puni Ana DX-serien är denna onahip vackert formad. Den är cirka 28 cm lång, 28 cm bred och väger nästan sex kilo - och är absolut en leksak du behöver båda händerna för! Ta tag i de smala höfterna och känn den mjuka magen och den runda röven under fingertopparna.

Realistisk rumpa: mer volym tack vare unika implantat

puni ana dx kiwami cut through

Många sexdockor och överkroppsdockor har ett speciellt material för att få brösten att känns mer realistiska, men EXE har tagit den här tekniken och lagt till den i den nedre halvan av Puni Ana DX Kiwami. Det inre gelskiktet gör rumpan mer realistisk än någonsin: den är guppig, töjbar och mjuk, medan den fortfarande är perfekt rund.

Men oroa dig inte, Kiwami floppar inte runt som en gelépudding. Det finns en fast, bäckenliknande struktur inbyggd som ger den nödvändigt stöd.

Dubbelskiktad vagina med livmoder

Puni Ana DX Kiwami har en vacker fitta: två svullna yttre blygdläppar med ett litet snitt mellan dem som du kan dra åt sidan för att avslöja de känsliga rosa inre blygdläpparna och entrén. Applicera vattenbaserat glidmedel och värm upp den med en USB-värmare om du vill. Den täta, stimulerande fittan kommer att omsluta dig från alla sidor med de bubbelliknande massagebitarna som masserar varje centimeter av din penis.

Om du trycker in hela vägen känner du att spetsen på livmoderhalsen träffar toppen av din kuk. Den är formad som en liten munk. Det här är en trevlig och mild typ av stimulering ... Men du kan ta det ännu längre! Tryck in den här snäva livmoderhalsen, känn att den sveper runt dig och fyll ut Puni Ana helt och hållet - du kommer inte hålla särskilt länge om du gör detta!

Kiwamis fitta har en dubbelskiktstruktur. Det betyder att insidan är fodrad med ett material som skiljer sig från det material som används för huden och röven: detta rosa material ser inbjudande ut och har konstruerats specifikt för att kännas som en riktig vagina.

Tajt röv: den perfekt sexleksaken för doggystyle?

Eftersom rumpan är så extremt verklighetstrogen kommer vi inte att bli förvånade om du vill spendera lite mer tid på att knulla den här leksaken bakifrån. Om du väljer röven blir du inte besviken: efter en tät, sfinkterliknande ingång träffar tunnelns struktur dig från alla håll. Den är fodrad med tunna utbuktningar och veck från olika riktningar. Slutkammaren är lite bredare, vilket är bra eftersom det gör att leksaken kan bygga upp ett litet vakuum och suga in dig igen med varje stöt.

Rövens enkelskiktade struktur gör att den är extra hållbar, så var inte rädd för att köra hårt!

Sammanfattning för Puni Ana DX Kiwami

Hela EXE:s expertis har samlats för att tillverka denna Kiwami-version: designen på utsidan, formen på de två tunnlarna, de använda materialen, de fina skinkorna och skelettstrukturen bidrar alla till att göra denna sexleksak för män helt fantastisk.

Specifikationer för Puni Ana DX - Kiwami

Höjd: 28cm

Bredd: 28 cm

Höjd: 15 cm

Vikt:5.7 kg

Vaginal tunnel: 12.5 cm

Analtunnel: 14.5 cm

Varumärke: EXE

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 5 700,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 145,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Ana DX Kiwami
Laddar...

You submitted your review for moderation.