Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Ana Kahanshin DX Lower Body

Puni Ana Kahanshin är en placerbar och detaljerad kopia av en kvinnas underkropp från hennes midja och ner. Det finns otaliga sätt att njuta av denna vackra design och dess två stimulerande tunnlar!

Långa ben som virvlar sig runt dig: en halv sexdocka

Puni Ana Kahanshin

En komplett riktig docka kan vara kul, men den har sina nackdelar: de är väldigt tunga, de bra varianterna är oöverkomligt dyra och det tomma stirrande ansiktet passar inte för alla. Det är därför det finns många sexleksaker för män som endast imiterar en del av kvinnans kropp: vad sägs om en onahip, en överkroppsdocka eller en bröstleksak? Med den nya Puni Ana Kahanshin lägger EXE till ett nytt alternativ till listan: en kvinnas kropp från höfterna ner till tårna. Vem passar den för?

  • Du som älskar smala ben som slingrar sig runt dig
  • Du som älskar strumpbyxor eller leggings
  • Du som älskar fötter
  • Du som älskar höft eller rumpa, men hatar de stumpar som de flesta onahips och överkroppsdockor har 
  • Du älskar vackra ben

Puni Ana DX Kahanshin är 80 centimeter hög när den står upprätt, vilket gör att den har en skala på 1:1 för en kort, liten kvinna. Med ett midjeomfång på 47 cm och ett höftomfång på 75 cm har Puni Ana en vacker timglasfigur, och dessa kurvor känns bra att ta tag i när du leker med leksaken.

Tajt och verklighetstrogen vagina

Puni Anas fitta ser precis lika inbjudande ut som alltid: blygdläpparna har precis tillräckligt med detaljer för att få din fantasi att starta, och det mjuka materialet känns precis som hud. När du applicerar glidmedel och trycker in i henne kommer du att känna en lång serie organiska texturer omsluta dig: ribbade stötar, köttiga veck och små kurvor smälter samman till en behaglig suddighet. Det töjbara materialet gör att de väldefinierade texturerna töjer sig och klämmer när du trycker in och ut, vilket skapar en skön stimulans. Tunnelns sista kammare är slät förutom en liten utbuktning som endast stimulerar ditt ollon.

Eftersom tunneln är asymmetrisk är känslan aningen annorlunda beroende på vilket positionen du använder Puni Ana Kahanshin i.

Fyrkantig rumpa

Vi ser ofta att analtunneln får mindre uppmärksamhet än fittan när det gäller lösvaginors design, men så är inte faktum i det här fallet. Puni Anas analtunnel har en dubbelskiktsstruktur med ett rosa material som sveper runt den. Tack vare detta material är det inte bara de olika konstruktionerna som gör tunnlarna olika, utan även känslan av själva materialet.

De fyra portarna till Kahanshin:

  1. Femsidiga veck: den första grinden har fem långa utbuktningar, var och en täckt av små räfflor. Dessa stimulerande utsprång känns bra överallt, oavsett om du trycker igenom dem med spetsen eller om de sveper runt basen på din kuk.
  2. Trippelvikt vakuum: nästa grind är tätare, och dess triangulära veck virvlar runt dig. Eftersom att de har en bra tätning mot huden hjälper den här sektionen till att bilda ett vakuum som drar in dig igen för varje stöt.
  3. Oändliga stötar: insidan av den tredje porten är fylld med otaliga små nubbar som bidrar med en försiktig massage.
  4. Tätt omslag: den sista porten ser enkel ut men är otroligt effektiv. Det släta materialet gör att du enkelt kan glida in, men när du är igenom känner du hur porten klämmer ner på den känsliga utbuktningen precis under ditt ollon, medan ditt ollon kramas av de släta väggarna i den sista kammaren.

Känslan av att trycka igenom dessa portar är helt fenomenal, oavsett om du gör det långsamt eller snabbt.

En mjuk rumpa och flexibla ben: Puni Anas anatomi

EXE lägger lite extra kraft på att göra denna sexleksak skön och snygg. Förutom det högkvalitativa hudmaterialet har de även tillsatt "rumpimplantat" av ett mjukare material i rumporna. Det här materialet får dem att kännas som en ung, tonad kvinnas rumpa: tillräckligt fast för att hålla sig rund och fin, men mjuk nog för att kännas bra när du smeker eller slår den.

Ben av denna längd behöver självklart något strukturellt stöd. Puni Ana Kahanshin har ett lätt inbyggt skelett med leder i höfter, knän och fotleder som gör att du kan sätta henne i en mängd olika positioner. Knäböjande, bakifrån eller med benen lindade runt dig, allt är möjligt!

Enkel rengöring

Att rengöra stora sexleksaker för män kan vara lite besvärligt. För att göra detta så enkelt som möjligt har Puni Ana Kahanshin en tunneldesign som löper hela vägen genom leksaken, vilket gör att vatten kan strömma in på ena sidan och ut på den andra, tillsammans med glidmedel och andra vätskor. Det enklaste sättet att göra detta är med ett duschhuvud.

Ta en titt på vår sida för rengöringsprodukter för fickvaginor för tips om hur du håller dina sexleksaker i perfekt skick, samt produkter som gör hela processen snabbare, enklare och mer effektiv.

Perfekt sexleksak för utklädnad

Tack vare den realistiska storleken kan Puni Ana Kahanshin kläs hur du vill. Du kan satsa på den klassiska skolklädseln, men även på spetsiga underkläder med strumpor eller en cosplay av din favoritkaraktär. I de flesta fall behöver Puni Ana storleken Small eller Extra Small. Vi rekommenderar att du lagrar denna leksak naken för att förhindra att kläderna lämnar fläckar eller skapar små bucklor i den mjuka huden.

Om du behöver inspiration kan du  kolla på förpackningen: den har en massvis med bilder som visar olika kläder och poser!

Puni Ana Kahanshin DX: sammanfattning

Kahanshin är en helt ny typ av leksak och EXE har levererat rejält. Det är en mycket mångsidig leksak, inte bara tack vare de två väldigt olika tunnlarna, utan även möjligheten att klä upp henne. Materialen känns bra och ser bra ut, designen är detaljerad och verklighetstrogen och tunnlarna ger dig mycket nöje. Sammantaget tycker vi att det här är en fantastisk leksak för någon som vill ha lite mer än bara ett hål att knulla!

Längd: 80 cm

Midjans omkrets: 47 cm

Höftens omkrets: 75 cm

Vikt: 12 kg

Kahanshin

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 12 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Open/Closed Open
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
Good
Recension av Toshinou
Very nice product, nice material and easy to clean. Perfect for any leg enthusiasts.
Translate review
Product
Service
Nice
Recension av Johnny
Nice. I love eet.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Ana Kahanshin DX Lower Body
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.