Puni Ana Miracle DX

(2)
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Ana Miracle DX

Puni Ana Miracle DX

Vi kommer absolut inte att förneka det… men storleken spelar roll! Puni Ana Miracle DX är den nyaste och största produkten i Puni Ana-serien. Den är mer realistisk än någonsin! 

10 kg nöje

EXE: s Puni Ana Miracle DX är en av de största lösvaginorna som existerar. Det är en överkropp i full skala som mäter 50 cm från hals till rumpa och väger endast 10 kilo. Hon har en vacker kurvig kropp med stora bröst, en smal midja och en fin rund rumpa. Hennes bröst är fyllda med ett annat material, vilket får dem att kännas ännu mer realistiska. Krama dem, klappa dem eller täck dem med glidmedel för att glida dig mellan dem i rysk stil! När du knullar den här "kärlekskroppen" hoppar hennes bröst upp och ner med varje drag.

Fitta och rumpa

miracle dx

Naturligtvis har Ana mer än bara bröst som kan ge dig nöje! Hon har två hål i full längd, varav båda är inkapslade av rosa material. Detta material är speciellt utformat för att vara stimulerande och det är lite fastare än utsidan. Det ser även väldigt inbjudande ut när du sprider hennes fitta eller röv och ser den rosa färgen inuti. Eftersom detta är en överkropp i full skala känns tunnelns väggar otroligt tjocka, köttiga och realistiska. Du kan känna dem trycka mot dig när du glider in!

Puni Ana Miracle DX har en slät, enkel fitta med svullna yttre blygdläppar. Applicera lite glidmedel, ta tag i hennes höfter och tryck långsamt in och känn hur hennes blygdläppar griper tag i dig. Den första delen av denna tunnel är fodrad med långa räfflor som är täckta av dussintals små knoppar. Dessa kommer att omsluta dig och glädja dig från alla håll och kanter. Efter den läckra entrén stramar tunneln åt lite och växlar till en textur med små stötar. Dessa ger en mild och trevlig stimulering och mot baksidan blir tunneln lite bredare igen för att ge lite utrymme för ditt känsliga ollon.

Letar du efter något annat? Hennes röv har en helt annan intern design med organiska, asymmetriska veck, stötar och fenor som virvlar runt din kuk. Den här tunneln är skön och tät, precis som du förväntar dig!

Mjuk, fast och solid - tre typer av material

Puni Anas hud är gjord av högkvalitativ TPE. Detta är utformat för att kännas som en ung kvinnas hud, därmed är den mjuk vid beröring och känns fantastisk när du klämmer på den. Detta verklighetstrogna material studsar och skakar, precis som en riktig kvinna!

Den andra typen av material, som redan nämnts tidigare, är det rosa materialet som lindas runt tunnlarna som foder. Det är lite fastare än utsidan och utformat för att kännas bra när du trycker in i den.

Det slutliga materialet är skelettstrukturen. Detta robusta material bildar Miracles bröstkorg, ryggrad och bäcken. Den hjälper överkroppen att hålla sin form, men gör att den även känns mycket mer realistisk när du tar tag i henne!

Sammanfattning…

Om du verkligen vill skämma bort dig själv passar denna underbara och kurviga överkropp för dig! De tre olika materialen gör att EXE:s Puni Ana Miracle DX känns extra realistisk, och du kommer att ha kul med henne i flera timmar åt gången!

Egenskaper

Höjd: 50 cm (nacke till rumpa)

Bredd: 26 cm (höft till höft)

Djup: 17 cm (mage till rygg)

Vikt: 10 kg

Dubbel tunnel

Internt skelett

Bör endast användas med vattenbaserat glidmedel

Tillverkad av EXE

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 10 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Ana Miracle DX
Laddar...

You submitted your review for moderation.