Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Slut i lager

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Puni Ana SPDX

Puni Ana SPDX väger 4 kg och det känns omedelbart när man får förpackningen. Som alla produkter som du beställer hos oss kommer Puni Ana SPDX att levereras i en diskret låda.

Puna Ana SPDX

SPDX är förpackad i en vacker stor guldfärgad låda med en mangateckning (gjord av den välkända japanska konstnären Maruku).

Puni Ana SPDX passar tätt inuti den och hålls på plats och stöds av en plastförpacknig. Denna plast är formad på ett sätt som håller sexleksaken säker under transport och förvaring.

SPDX betyder SuPer DeluXe

Puni Ana-serien är otroligt populär och nu äntligen tillgänglig i Europa. SPDX är den tyngsta, största och mest realistiska lösvaginan från Puni Ana hittills! Därav namnet SPDX som står för Super Deluxe.

Vid första anblick ser det ut som en normal överkroppsdocka med en vaginal och anal ingång. Men det är faktiskt en tunnel i U-form, vilket gör rengöringen mycket enklare (sköljning med vatten).

Super Deluxe Onahole

Ovan kan du se entrén och hur stor den här i relativitet till ett par händer.

Ben och revben

Produkten som helhet känns solid och är inte lika flamsig som andra produkter av denna storlek. Utsidan känns mjuk vid beröring och har en hudliknande struktur.

Om du håller Puni Ana SPDX vid undersidan och håller henne vågrätt, då böjer hon sig inte. Du kan böja henne med två händer, och när du pressar henne rör sig hennes bröstkorg. Genom att göra det kan du skapa extra vakuum, men mer om det senare.

Puni Ana SPDX Bone

Den här 32 cm långa överkroppsdockan böjer sig inte tack vare skelettstrukturen som har utformats speciellt för att ge stöd och en realistisk känsla utan att komma i vägen..

Detta skelett ser verklighetstroget ut och är en stor del av att göra lösvaginan ännu mer realistisk. Anatomiskt är det inte helt korrekt, men det förstör inte känslan och nöjet. På grund av att magen är lite mjukare än sidorna där revbenen ligger, har du ett bra grepp på Puni Ana SPDX.

Puni Ana SPDX - en design i tre lager

Den vaginala delen av tunneln består av två halvor. Men även två sorters material!

Enligt tillverkaren kommer detta material att anpassas till användaren. ”Minnesmaterialet” ändras för att anpassa sig till din penis.

Vi har inte upplevt detta ännu, men du får gärna skriva en recension om det.

Puni Ana SPDX 3 layered design

Den första delen av vaginaltunneln är lite tätare än den senare delen. På grund av detta behåler penisen sin erektion och denna variation i tunneln känns väldigt bra. Vaginalväggen är täckt med knoppar och utbuktningar som ger en fin stimulering och den subtila upp-och-ned-kurvan känns bra. Eftersom tunneln inte är rak kommer den att kännas annorlunda beroende på hur du använder SPDX.

Vakuumsug för ytterligare nöje

En stark sugeffekt förväntas av en överkroppsdocka med sluten baksida. Genom att tränga in komprimeras tunneln som du inte tränger igenom, vilket skapar ett vakuum.

Du kan även sätta i ett vibrerande ägg eller minivibrator i tunneln för ännu mer tillfredsställelse.

Analtunneln

Analtunneln har en korkskruvliknande struktur och inget extra inre lager. Detta betyder att det ger en distinkt stimulering i jämförelse med SPDXs fitta, detta tillsammans med de många små utbuktningarna som masserar dig och de sfinkterliknande smalare delarna som klämmer din penis.

SPDX cow girl onahole

Denna överkroppsdocka är perfekt för missionären och cowgirl. Men du kan ävensitta framför henne eller lägga henne på ett bord som du kan se på bilden längst ned till höger.
SPDX VS Kaitai Shinsho

För jämförelse ser du på bilden ovan. Från vänster till höger ser du följande varianter: DX, SPDX och Kaitai Shinso. Det är tydligt att SPDX är den största av de tre.

Egenskaper för Puni Ana SPDX:

Storlek: 32 x 20 x 11cm

Vikt: ungefär 4 kg

Gratis glidmedelstest är inkluderat

Speciell skelettstruktur

15 ml glidmedel ingår

Mer information

ManufacturerEXE
# of holes2
Number of layers2
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureWith bone structure
ThemeAnime
Tunnel length150mm
Product weight4000gram