Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Virgin 1000

Puni Virgin 1000

Efter framgången med Puni Virgin 1000 Fuwatoro, en lösvagina som är mjuk, studsande och bäst kan jämföras med marshmallows, beslutade G-Project att släppa denna populära lösvagina i ett fastare material.

Förpackning

Puni Virgin 1000 kommer i en lyxig robust låda, tillverkad av hårdare material än de flesta andra lådor. Utsidan visar konst som illustrerar en söt tjej i en skoluniform som skyggt lyfter upp kjolen åt dig. Du kan se konturerna av hennes röv och fitta genom de vita trosorna hon har på sig. Vem kan motstå det?

Realistisk… men bättre! 

Lösvaginan i sig är ganska tung för en lösvagina och väger 1000 gram. Den är fastare än Fuwatoro men är fortfarande mjuk och töjbar. Även om du aldrig ska kalla en tjej tjock är det precis vad den här lösvaginan är: med en fin rund rumpa, en liten mage och de svullna, runda blygdläpparna kan vi definitivt kalla Puni Virgin 1000 för knubbig.

G-Project är riktigt duktiga på att skapa tunnlar med organiska strukturer baserade på riktig kvinnlig anatomi, men med ett par uppgraderingar. De stora yttre blygdläpparna håller glidmedlet på plats och smörjer dig vid varje stöt. Tunneln har fem distinkta zoner. När du trycker in i tunneln är den första zonen du möts av fodrad med rader av knoppar som dras åt när du glider in. Därefter blir tunneln kort igen och förvandlas sedan till en organisk struktur av veck. Dessa veck glider över dig från alla håll, omfamnar dig och skapar en vågig väg. Tunnelstrukturen öppnar sig sedan lite och leder dig till livmoderns ingång. Om du trycker igenom här kommer det stramare området att vikas runt toppen av din kuk och stimulera din frenulum. Livmoderns insida är slät men tät och har en liten kurva för att ge en mild stimulering till det känsliga huvudet på din kuk.

Material

Om du jämför Puni Virgin 1000 med Fuwatoro hittas den större skillnaden i materialet. Tunnelns struktur är identisk, och även om färgen på förpackningen och materialet är lite annorlunda påverkar det inte din upplevelse. Där Fuwatoro är mjuk, studsande och nästan gelélik är den här upplagan lite fastare. Den är inte så fast att den kommer att överstimulera dig, men bidrar med större stimulering i jämförelse!

Rengöring

Om du vill att din lösvagina ska hålla länge måste du självklart ta hand om den. Använd endast vattenbaserat glidmedel. Efter användning ska du skölja ur tunneln noggrant under kranen och pressa ut så mycket vatten som möjligt. Tryck in en ren absorberande trasa eller mikrofiberhandduk för att absorbera den sista fukten! Om TPE-materialet börjar kännas lite klibbigt, kan du applicera lite babypuder, då blir det som nytt igen.

Oavsett om du redan har provat Puni Virgin 1000 Fuwatoro och tyckte att den var för mjuk, eller bara letar efter en fantastisk lösvagina med en stimulerande tunnel och lockande form, kommer du garanterat att njuta av den här underbara lösvaginan från G-project!

Egenskaper

Total längd: 15 cm

Total bredd: 13 cm

Total höjd: 10 cm

Tunnelns längd: 11.5 cm

Total vikt: 1000 gram

Material: TPE

Tillverkad i Japan av G-Project

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 1 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Ziemlich gut
Recension av Anonym
Fühlt sich gut an ohne anstrengend zu sein.
Translate review
Product
Service
Great varying feels
Recension av Noob
Theres alot one can do with this, you can choose to go slow to last long, or fast to blow up near instantly. Thrust it at an angle to grind the sides for a different feel, spin it to feel various textures, its great. 10 out of 10 would recommend. Its weight feels great if you drop it on you ;) and it doesnt move around alot if you put it down on a surface.
Translate review
Product
Service
very good model
Recension av Anon
i purchased the puni virgin on a whim and i have never had any regret.
i use it once in a while and it keeps being a magical experience every time.
100% recommended
Translate review
Product
Service
As good as expected, recommend for those looking for medium-high stimulation, normal softness onahole
Recension av Cheuk Nam Ryan
Pros :
+ Perfect experience (rich texture with 1 kg “meat”), clearly feel the sense of collision when using
+ Not too hard nor soft. Just suitable for placing it on a table or bed when using
+ No smell
+ little oil exude
+ Nice and Pretty shape
+ Nice and tight inner design
+ Maybe Too much stimulation for a beginner =). Fine for a pro

Cons
- Expensive
- Can not turn inside out for cleaning.( Actually not recommend doing this for all mastubators)
- One layer design ( a plus for durability but a minus for interior design)

Overall : 8.5 / 10 (Pretty Damn Good but -0.5 for price, -1 for non-ground-breaking design)
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Virgin 1000
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.