Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Virgin Long

En klassisk onahole med extra längd

Puni Virgin var en av G-Projects första riktiga hits med sitt högkvalitativa material och enkla men ändå extremt trevliga design. En nackdel är dock att tunneln endast var lite över 10 centimeter lång. Även om den töjer sig lite, fick de förfrågningar om en längre version, och nu är den äntligen här! Puni Virgin Long mäter totalt 16 cm och tunneln mäter drygt 13 cm. Materialet är lite mer töjbart än på den första versionen, därmed kommer den att töjas för att rymma alla utom de allra längsta penisarna. 

Puni Virgin Long onahole

Puni Virgin Longs textur

Denna onaholes design liknar den ursprungliga Puni Virgin på många sätt och vis, även om vissa av zonerna är lite längre och att strukturerna är mer väldefinierade tack vare förbättrade produktionsmetoder.

De svullna blygdläpparna i "kameltå"-stil leder dig in i Puni Virgin Longs tunnel och det mjuka materialet sveper sig runt din lem. Först passerar du flera utbuktande stötar som var och en gnider mot dig på olika platser. Efter ett något stramare område med en liten bubbelstruktur kommer du sedan in i åsen, där ditt ollon trycks förbi ett antal tunna åsar ordnade som grindar, och sedan en annan uppsättning arrangerad på längden.

Den sista delen av Puni Virgin long är en livmoderhals där du kan trycka igenom en tätt munkformad ring och känna det mjuka materialet linda sig runt ditt ollon. Naturligtvis kan du även njuta av känslan av att livmoderhalsen trycker mot ditt ollon utan att faktiskt tränga in i den.

Japanska kvalité

Precis som med alla G-Projects onaholes lägger de stor vikt vid kvalitet. Puni Virgin Long är tillverkad i Japan av inhemskt material. Japans säkerhets- och hälsokrav är bland de strängaste i världen, därmed kan du vara säker på att denna onahole är säker och kvalitativ. Du kan använda denna onahole med fullständig medvetenhet.

Materialet känns mjukt och smidigt, men även ganska elastiskt. Om du töjer ut det, studsar det omedelbart tillbaka till sin ursprungliga form.

Puni Virgin Long: sammanfattning

Denna längre version av den populära klassikern är en onahole av hög kvalitet som ger stor stimulans och har en tunnel som är tillräckligt lång för att nästan alla män ska kunna njuta av den. Om du letar efter en bra japansk onahole kan detta vara ett bra alternativ!

Längd: 16,5 cm

Bredd: 7,6 cm

Tunnellängd: 13 cm

Vikt: 340 g

Märke: G-Project

Puni Virgin Long hentai art

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 4 300,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 300,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Puni Virgin Long
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.