This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Puni Virgin

Lösvaginan Puni Virgin 

Puni Virgin-serien från G-Project syftar till att låta dig njuta av upplevelsen att knulla en stram, oerfaren fitta ... Om och om igen!

En balanserad lösvagina

Den här lösvaginan är tight men inte för tight, stimulerande men inte för stimulerande. Genom att kombinera en ganska intensiv tät tunneldesign med ett mjukt och töjbart material har G-Project gjort en lösvagina som balanserar dessa aspekter på ett vackert sätt. Puni Virgin väger 600 gram och har tjocka väggar, vilket ger en mer realistisk upplevelse. Brunnen mellan tunnelns ände och utsidan av lösvaginan är även ganska tjock, så du kommer inte att "bukta ut".

De svullna ”kameltå” -läpparna leder dig smidigt in i tunneln. Tunneln har varierande strukturer som börjar med några räfflade kullar, innan den dras åt till ett område med några subtila utbuktningar.

Det sista området i Puni Virgin har en speciell funktion: en livmoder, komplett med livmoderhalsen! Tunneln vidgas lite och du kan känna att livmoderhalsens utskjutande utbuktningar glider över huvudet på din penis. Det här känns jättebra, men om du träffar precis rätt kan du även trycka dig in i den sista kammaren - eller helt enkelt sikta in i öppningen när du kommer.

Puni Virgins mått

Höjd: 8 cm

Längd: 17 cm

Tunnelns längd: ungefär 10.5 cm

Vikt: 600 gram

Tillverkad av G-Project

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 105,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1