Tillgänglighet: I lager

Alternativ

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Pure Bride Idealism

Pure Bride Idealism: MagicEyes nya Virgin-överkropp

Möt MagicEyes 'Pure Bride Idealism, en del av serien Pure Bride! Efter framgången med produktserien Lolinco är Pure Bride-serien korta sexdockor som fortfarande ger dig något att hålla fast vid. De använder samma Lolinco-karaktär som du känner till och älskar, tillsammans med de tajta vaginorna. Idealism är gjord med större och mer idealistiska proportioner och är ett alternativ till Lolinco. 

En riktig kvinnas torso skulle vara för tung för att hålla i dina armar om du använder den som du vill använda en sexdocka. Pure Bride Idealism som väger 5,8 kg är å andra sidan jämförelsevis mycket mindre och lättare. På så sätt kan du enkelt använda den medan du kramar den, även när du står upp.

Liten överkroppsdocka

Enligt förpackningen är denna överkropp inte bara smal och lätt att hantera, men har även “den ideala kroppen”. Denna oskyldiga kropp med vackra bröst är redo att kramas hårt. Den vältonade magen känns mjuk vid beröring, medan den fina knubbiga röven studsar med varje stöt. De korta armarna och nacken ger dig inte bara något att hålla fast vid, men de gör även att hela upplevelsen känns mer äkta.

Struktur

För att säkerställa att Pure Bride Idealism förblir vackert välformad, även när du håller med armarna, har Pure Bride tillverkats med ett inre skelett av polyuretan. Skelettet sträcker från basen av halsen, hela vägen ner till båda benen och ger stöd för hela överkroppen. Den har formats på ett sätt så att du fortfarande kan njuta av hela slidan utan att träffa något hårt. De små stubbarna som finns kvar för benen, armarna och nacken har inte skelettet i sig, vilket innebär att du kan röra dig bra medan du knullar hennes fitta. Skelettet är tillräckligt tunt för att du fortfarande ska kunna sänka fingrarna i hennes mjuka hud och tjock nog för att ge tillräckligt med stöd.

Att jämföra Pure Bride Idealism med andra överkroppsdockor

Till skillnad från andra sexkroppar som väger 10-20 kg är Pure Bride mycket lättare att hantera med sin vikt på 5,8 kg. Detta gör att du kan använda henne i många olika positioner på ett enkelt sätt, exempelvis att krama henne medan du sitter på din säng. Den kan till och med användas i badet.. Jämfört med Lolicon-versionen har Idealism större bröst och en mer uttalad fitta.

Lösvaginan Virgin

Till skillnad från de flesta sexdockor fokuserar Pure Bride-serien på en enda vaginal tunnel. Det är därför du kan förvänta dig väldigt mycket av denna tunnel! Med sina väldefinierade inre blygdläppar ser Idealisms fitta väldigt inbjudande ut. Hennes rosa insida väntar på dig. Den 15 cm djupa slidan har fortfarande det tuffa kyskhetsmembranet som är redo att genomborras av dig. Denna mödomshinna följs av en tunnel med en vild konsistens på väggarna som kommer att stimulera dig mer än någon verklig vagina skulle göra.

I själva verket innehåller väggstrukturerna flera distinkta funktioner. Först och främst är en serie av stora utbuktningar som snurrar över tunnelns längd. Ytan mellan dessa utbuktningar är täckt med alla slags stötar och klumpar. När du närmar dig slutet av slidan stramar den plötsligt åt igen. Denna "livmoderhals" leder sedan till ett mer öppet "livmoder"-liknande utrymme som även har sin egen unika struktur. Stora utbuktningar med mindre utbuktningar på sig, i kombination med det vakuum du sannolikt kommer att skapa när du trycker in här, kommer säkert att stimulera dig rejält!

Att underhålla Pure Bride Idealism

När det gäller valet av glidmedel kan du gå åt båda håll. Använd ett glidmedel med låg viskositet för att se till att du känner alla detaljerade strukturer i tunneln. Använd ett glidmedel med hög viskositet för att njuta av att glida hela vägen till livmodern tillsammans med en naturlig känsla. Ta en titt på våra [glidmedel] och hitta rätt alternativ för dig!

Se till att rengöra lösvaginans tunnel ordentligt. Med alla vinklar och krokar måste du se till att du får ut allt glidmedel och andra vätskor, speciellt vid den lilla livmodern. Var noga med att kolla in våra andra tips om [hur du rengör din lösvagina].

Sammanfattning för Pure Bride Idealism

Pure Bride Idealism är en lätt överkroppsdocka med ett tätt och intensivt hål med en skelettstruktur inuti för stabilitet. Om du vill ha en realistisk överkroppsdocka med en tät och stimulerande tunnel kan den här sexleksaken vara perfekt för dig!

Vikt: 5800 gram

Längd: 46cm

Bredd: 65cm

B:55cm W:40cm H65cm

Tunnelns längd: 15cm

Material: TPE

Tillverkad av: MagicEyes

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 48 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 1 500,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Bon Produit
Recension av Rom73
Un bon buste dans l’ensemble avec des formes sensuelles et de bonne sensation générale, Je trouve que les sein sont un peu trop ferme pour mois. Le tunnel est bien texturé mais un peut trop serré à mon goût.
La peau est très douce, la matière et agréable, bonne équilibre taille/poids sur le buste. Bon produit !
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Pure Bride Idealism
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.