PureSan Sterilizing Pouch - 99.9%

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / PureSan Sterilizing Pouch - 99.9%

Hur du får sexleksaker att bli helt rena

Det finns många sätt att rengöra en sexleksak på: du kan använda leksaksrengöring, koka dem, använda kemikalier som t.ex. blekmedel ... men det finns ett nytt alternativ på marknaden! UV-C-ljus är otroligt effektivt mot bakterier, virus och till och med mögel och kan säkert användas på alla material.

Vetenskapligt bevisat: dödar 99.9% av alla bakterier

Denna UV-C-rengöringsteknik har testats noggrant och den stöds av flera högkvalitativa vetenskapliga artiklar. Den har till exempel testats på sjukhus där den hindrade bakterier från att överföras via delade tangentbord. PureSan dödar 99,9% av bakterier, mögel och virus på bara 90 sekunder. Det fungerar även på riktigt motståndskraftiga bakterier som är immuna mot värme eller antibiotika! Virus är vanligtvis svåra att ta bort; forskning har visat att även efter att du har tvättat en sexleksak med vatten och tvål finns det fortfarande en del av viruset som kvarstår.

Effektivt • Banbrytande teknik • Bärbar• Enkel att använda • Säker för dig • Säker för dina produkter • Lång livslängd


Hur rengör PureSan dina sexleksaker?

Sex Toy Cleaning UV-C technology

PureSan-tekniken fungerar tack vare UV-C-ljusets våglängd som är 260-280 nm. Denna våglängd förstör DNA och viralt RNA, vilket dödar alla mikroorganismer. Det är ett otroligt effektivt sätt att döda dem utan att skada något annat eller använda kemikalier. Solen avger även denna typ av ljus, men vår atmosfär hindrar den från att nå jordytan.

Samma egenskap som gör UV-C så farligt för bakterier är nästan helt ofarligt för människor: dess våglängd är så kort att den inte tränger igenom huden. Långvarig exponering har vissa risker, därmed bör du inte använda den för att rengöra händerna, men så länge du följer bruksanvisningen är det inga problem.

Det är enkelt att använda PureSan: lägg leksaken du vill rengöra i påsen, dra igen dragkedjan och starta rengöringsprocessen. När lampan slutar blinka är rengöringscykeln klar! Det finns ett litet fönster för att kontrollera att UV-C-lamporna tänds. PureSan levereras med en manual på fyra språk (engelska, tyska, nederländska och franska) som innehåller fler detaljer.

Perfekt för att rengöra buttplugs, dildos och andra sexleksaker 

PureSan är säker att använda på alla typer av material, men det finns ett par saker att tänka på om du vill att den ska fungera med 99,9% effektivitet.

Eftersom PureSan dödar bakterier med en viss typ av ljus är det viktigt att ljuset når ytan som behöver desinficeras. Insidan av PureSan-påsen är täckt med reflekterande material som gör att ljuset studsar runt, men om du har en leksak med en dold inredning, exempelvis en lösvagina, kan ljuset inte desinficera det. Vissa penisöverdrag kan vändas ut och ut för att motverka detta problem, men det finns vissa leksaker där det inte är möjligt.

Om det finns vätskor, glidmedel eller något annat på din eller i din leksak måste du torka bort dem också: PureSan tar inte bort detta.

PureSan är perfekt för att sterilisera buttplugs, prostatamasserare, dildos, vibratorer och liknande leksaker.

Återanvändbar och bärbar rengörare

PureSan levereras med en kraftfull Powerbank som är bra för många användningsområden. Detta gör den perfekt att ta med på semester, festival eller bara att lägga den bredvid din säng. När den är tom använder du en microUSB-kabel för att ladda den igen.

PureSan F.A.Q.

  • Vad kan PureSan UV-C döda? UV-C-ljusets våglängd är perfekt för att döda bakterier, virus och mögel. Även de som är resistenta mot leksaksrengöring, värme eller antibiotika tål inte detta ljus. Så länge ljuset når dem kan det döda dem!
  • Kan jag använda PureSan för att rengöra andra produkter? Självklart! Det går inte endast att använda för sexleksaker, därmed kan du använda PureSan för att sterilisera din telefon, nycklar eller din tandborste.
  • Hur ofta borde jag använda PureSan? Eftersom att det är så pass snabbverkande och inte skadar materialet kan du använda PureSan hur ofta du vill. 
  • Är PureSan säkert för mig? Ja. Långsiktig exponering med höga doser av UV-C-ljus kan orsaka vissa problem, men du kommer behöva försöka rejält för att få dessa problem tack vare PureSan. Om du använder den enligt anvisningar kommer den inte orsaka några problem överhuvudtaget.
  • Hur rengör jag den? Om insidan eller utsidan blir smutsig kan du torka av den försiktigt med en mjuk och fuktig trasa.

Sammanfattning för PureSan

PureSan är återanvändbar, bärbar och dödar 99,9% av bakterier, virus och mögel på bara 90 sekunder, vilket gör att den är perfekt för att rengöra dina sexleksaker var som helst, när som helst! Om du vill ha sinnesfrid när du använder eller delar sexleksaker är UV-C-ljus ett utmärkt sätt för att se till att de är fräscha och fina. 

Höjd: 24 cm

Diameter: 10 cm

Våglängd UV-C LED: 260-280nm

Material på utsidan: veganskt läder (syntetiskt)

Inkluderar en uppladdningsbar powerbank på 1400mAh 

Inkluderar Micro USB-kabel

Inkluderar manual på fyra språk (engelska, tyska, nederländska och franska)

keep reading

Mer information

Product weight (g) 500,00 g
Write Your Own Review
Du recenserar: PureSan Sterilizing Pouch - 99.9%
Laddar...

You submitted your review for moderation.