Pururun Tennen Oppai Breasts - 5.6 kg Anime J-cup Paizuri Toy

4 299,95 kr

Lägg till i önskelista

 • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

 • 100% Diskrete Zahlung und Versand
 • Versandkostenfrei ab 80 €
 • 14 Tage Rückgabegarantie

Om du fortfarande tror att japanska tjejer inte kan ha stora vackra bröst, är du på väg att ändra dig för alltid. Det här enorma paret av vackra tuttar öppnar en mängd möjligheter. Från enkel paizuri till att kyssas, greppa, knåda och i princip allt du kan tänka dig att göra med stora och runda bröst.

På japanska betyder Oppai stora bröst. Och när du beställer denna 5,6 kg stora paizuri-leksak (Pururun Tennen Oppai), är det precis vad du får njuta av. Mjuk, enorm och realistisk...

Vacker animeförpackning

Din premiumupplevelse börjar med en låda med Pururun Tennen Oppai inuti. Konstverket på förpackningen skapades av en illustratör vid namn Mataro, som inte bara visar själva paizuri-leksaken, men också dess egenskaper och hur du kan njuta av att använda den. Det finns också en vacker bild av en anime-tjej så att du kan komma in i stämning när du tar ut brösten ur lådan.

Lyxig kvalité

Materialen och konstruktionen av denna paizuri-leksak är både hållbara och realistiska vid beröring. Du kommer definitivt att njuta av hur hårda dessa bröstvårtor är. Du kan dra i dem eller till och med bita i dem om du vill. Materialet runt bröstvårtan har en något annan färg än brösten, så de har ett väldigt naturligt och sexigt utseende. Eftersom leksaken har en struktur i flera lager är tuttarna så mjuka att de nästan är beroendeframkallande vid beröring och smekning.

Underdelen har ett hårdare material för att göra leksaken stabil under användning, hur vild du än är. Det hindrar dem också från att sagga ihop..

Hur du använder din bästa paizurileksak

Nu är det dags för den bästa delen - att använda Pururun Tennen Oppai. Den är väldigt mångsidig, så det finns flera sätt att leka med den. Naturligtvis är den viktigaste och bästa delen att glida ditt hårda skaft mellan de stora och mjuka brösten. Se till att använda mycket glidmedel. Du kan också trycka ihop brösten med händerna för en starkare känsla.

Förutom att vara en paizuri-leksak kan du också använda din Pururun Tennen Oppai för att komplettera en onahole eller onahip. Sedan kan du smeka dessa fantastiska bröst med händerna medan du glider in i en tunnel.

Efter att ha använt din paizuri-leksak är det väldigt enkelt att rengöra den, antingen genom att skölja den med ljummet vatten eller använda en sexleksaksrengörare (länk till kategorin här). Torka leksaken helt och förvara den i en speciell leksakspåse (länk till kategorin här).

Specifikation:

 • Flerskiktad struktur
 • J-kupa
 • Momochi-material
 • Mått: 330 x 350 x 140 mm
 • Vikt: ca. 5,6 kg
 • Konstverk/illustratör: Mataro
 • Tillverkad i Japan
 • Märke G-Project

Mer information

ManufacturerG PROJECT
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight5600gram