Anzai Rara OPPAI

Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Anzai Rara OPPAI

Anzai Rara Oppai: bröstleksak i verklig skala

Alla älskar bröst, och Rara Anzai har några av de bästa som existerar: stora men proportionerliga, mjuka men inte hängande och perfekt formade. Med denna sexleksak kan du få den perfekta imitationen av dessa himmelska bröst!

Rara Anzai’s J-Cup-tuttar

Rara Anzai är en av Japans sexigaste AV-stjärnor och hon kan förmodligen tacka sina bröst för sin framgång. Hennes mått är listade som 105-58-89 centimeter, vilket gör att det är uppenbart att det är rejäla tillgångar..

rara Anzai Oppai tit sex toy

Även om vi inte kan ge dig hela kvinnan (ännu), har EXE gjort ett bra jobb med att replikera den här delen av henne: de har inte bara kopierat formen och storleken, de har även använt en struktur med flera lager för att göra att dem känns verkliga.

Insidan av den här sexleksaken är fylld med ett mjukt och lite guppigt material. Insvept runt utsidan hittas ett material som är lite mer hållbart och känns mer som en kvinnas mjuka hud. För att rensa allt har den pärlande bröstvårtan gjorts av ett material i en lite annan färg för ökad realism. Eftersom den fylls istället för att målas kan du röra, gnugga och leka med Rara Anzais bröstvårtor efter eget tycke.

Anzai Rara Oppai: perfekt för Paizuri!

Vill du lära dig japanska? "Oppai" betyder bröst och "paizuri" betyder tuttsex. Viktiga ord att känna till!

Denna bröstleksak har utformats för paizuri: brösten går lätt att klämma ihop och är tillräckligt hållbara för att användas om och om igen. Den plana basen håller allt på plats. Du kan använda händerna för att trycka ihop dem, men du kan även använda en bikini eller en tät tubtopp. Oavsett vad du väljer rekommenderar vi att du tillsätter lite glidmedel så att du kan glida in smidigt och inte behöva traggla.

Om du någonsin har fantiserat om att röra vid Rara Anzais bröst, klämma eller knulla dem behöver du inte fantisera längre!

Mått Rara Anzai Oppai

Vikt:

3100 gram

Bredd: 32,5 cm

Höjd (underben mot nyckelben): 24 cm

Djup (bottenplatta till bröstvårta): 10,5 cm

Märke: EXE

Förvara platt i medföljande förpackning för att hålla den i form

keep reading

Mer information

Product weight (g) 3 100,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Open/Closed Open
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Anzai Rara OPPAI
Laddar...

You submitted your review for moderation.