Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Real Body 3D - Super Pai Kanon Kitaoji

En av de mest spektakulära figurerna i den riktiga Body 3D-serien från SSI är Super Pai Kanon Kitaoji: en smal midja och höfter toppas av mycket stora runda bröst.

Super Pai Kanon Kitaoji - 10KG Real Body

SSI använde sin 3D-modelleringsteknik för att förvandla sina ursprungliga skisser till en design som är perfekt från alla vinklar. Den släta huden och de mjuka kurvorna är otroligt förföriska och medan kroppen är lite mindre än för de flesta riktiga kvinnor är den fortfarande tillräckligt stor för att se realistisk ut - vikten på 10 kg bidrar absolut till den realistiska känslan.

Super Pai Kanon Kitaoji har en massa funktioner:

  • Len hy
  • Studsande bröstimplantat
  • Massiva bröstvårtor (ej målade)
  • Skelettstruktur för extra realism och robusthet
  • Två dubbelskiktade tunnlar (fitta och röv)

Läs vidare för att lära dig mer!

Bröst i K-kupa för paizuri och mer

Super Pai Kanon Kitaojis överlägset mest framträdande inslag är dess K-cup-bröst. De ser inte bara bra ut utan känns även verklighetstrogna. Ett mjukt, geléliknande implantat hittas i mitten av varje bröst, vilket skapar en studsande känsla och mjukhet vid beröring. 

Bröstvårtorna är inte målade, utan har skapats i ett helt rosa material. Detta gör dem mycket mer hållbara, vilket gör att du kan leka med dem hur mycket du vill.

De flesta sexleksaker har bröst som är nedskalade så mycket att vanliga kläder inte passar dem, men så är inte fallet med den här kroppen: du kan klä upp henne hur du vill! Bikinis eller bh:ar utan bygel tenderar att passa väldigt bra. Eftersom hennes bröstkorgen är väldigt liten behöver du inte en stor storlek; storlek S fungerar vanligtvis bra.

Super Pai Kanon Jitaojis bröst passar väldigt bra för paizuri (tit jävla). Skjut ihop de knäppande brösten med händerna eller använd en tubtopp, halsduk eller annat klädesplagg för att hålla dem på plats. Var noga med att använda ett bra glidmedel  för bästa upplevelse!

Super Pai Kanon Kitaojis fitta: spännande tunnel med livmoder

Real Body 3D Super Pai Kanon Kitaoji

SSI har designat en tunnel som är bättre än en riktig fitta. Med hjälp av 3D-programvara har de återigen lyckats skapa otroliga detaljer. Efter den smala entrén kommer du in i en kammare full av subtila organiska veck och utbuktningar, men känslan intensifieras snabbt när du trycker djupare: tunneln dras åt och flexibla stötar sveper runt dig från alla håll. Detta snäva område griper runt din lem när du trycker in ännu djupare genom ett litet område med mer vikliknande texturer. Detta är mer än tillräckligt för att tillfredsställa de flesta män, men om du vill kan du gå ännu djupare ... Kitaojis livmoderhals kan användas som en stor, masserande bula som glider över toppen av din kuk, men du kan även tvinga dig genom detta och knulla hennes livmoder! Om du gör detta kommer de subtila åsarna i den täta livmoderhalsen att stimulera den känsliga delen precis under spetsen på din kuk och ge dig ett oundvikligt och spektakulärt klimax.

Analtunnel

Vill du ha ännu mer? Inga problem! Väggarna i analtunneln har några riktigt ovanliga strukturer som är väldigt svåra att skapa om du fortfarande utformar dem på det gammaldags sättet med lera.

Den första kammaren är fodrad med utsprång som ser ut som diskar. Dessa tunna, flexibla bitar rör sig fram och tillbaka med varje dragkraft och slickar dig nästan i likhet med en tunga. Tunneln smalnar sedan av och leder dig genom ett område med runda, masserande knutar som blir mindre och mindre i takt med att du går djupare. Slutligen öppnar sig tunneln igen och de masserande stötarna ger plats för fler av de små utsprången, men nu är de lite kortare och tjockare och placerade mycket oregelbundet. Detta ger en mer direkt stimulering, men tack vare materialets flexibilitet blir det inte för mycket. Den sista delen av analtunneln består av en tät sfinkter som ger dig tillgång till en kammare kantad med subtila åsar. Låt den linda sig runt dig och njut!

Sammanfattning för Real Body 3D Super Pai Kanon Kitaoji

En spektakulär kropp, två tunnlar som har lyfts till en ny nivå av glädje med den senaste tekniken och bröst som är tillräckligt stora för att begrava ditt ansikte mellan eller använda för paizuri. Om du älskar stora bröst är det här en leksak du inte får missa!

Höjd: 45 cm

Bredd: 27 cm

Bröstomfång: 82 cm

Midjeomfång: 45 cm

Vikt: 10 kg

Särskilda funktioner: studsande bröst, skelett, dubbellagrade tunnlar

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 100 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
Kunden Service super und Lieferung ging schnell und vertraulich.
Recension av Stefan
Das Produkt ist sehr gut verarbeitet und die Oberfläche füllt sie super an,
Translate review
Product
Service
Very hot Toy
Recension av Toylover
When you like fuck boobs thats the right one.
Also the two holes are the best i've ever fuck in a toy or a sexdoll.
And the 10kg on your dick is the best.
I choose this one because i want to easily hold the toy and fuck not to become a Bodybuilder.
At the end i can say this toy is heaven for mens body and mind.
Translate review
Product
Service
Worth
Recension av Thedane
Was super excited to get this, as it was my first torso and boy did it not dissapoint. Love the big soft breasts and the softness of the body in general. the holes are also noteworthy very stimulating and nice, the pussy being a little better than the anus. 10/10 would buy it again.

ps. Breasts have a jelly inside so they are fantastic and much softer than the body.
Translate review
Product
Service
Very great torso
Recension av Baboon
The torso is incredibly soft. Also the two holes feel amazing, they may be very tight the first few times but they loosen up a bit over time, but maintain a nice tightness.
Translate review
Product
Service
Very great Torso
Recension av Francisco
The body is really well made and incredibly soft. The two holes feel amazing, they are very tight at the beginning but over time loosen up a bit, but still keep a nice tightness.
Translate review
Product
Service
Great Product
Recension av Niall
Fantastic product with great quality and detail.
If you want a great looking and feeling torso with large breasts and great internals then this is worth the buy.
Translate review
Product
Service
Too hot to keep in sight!
Recension av Saruyama
Translate review
Product
Service
Amazing doll for breasts lovers
Recension av Happysun
Feels really good. Skin is very soft, and her breasts are huge and amazing
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Real Body 3D - Super Pai Kanon Kitaoji
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.