Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / RealBody Venus Namachichi

RealBody Venus Namachichi

Dessa vackra F-kupor från SSI har gjorts med mycket kärlek och med fokus på detaljer. Allt från formen och kombinationerna av material, till förpackningen och mer är verkligen genomtänkt.

RealBody Venus Namachichis förpackning

Förpackningar får sällan en egen sektion på våra produktsidor, men vi hade inte gjort vårt jobb om vi hade förbisett denna produkt. Illustrationen är tecknad av ingen mindre än den legendariske konstnären Satoshi Urushihara vars smeknamn är "master of breasts". Han övervakade även designprocessen för själva leksaken, vilket gjorde att hans vision för det perfekta bröstet kunde skapas.

venus Namachichi breast sex toy

Utsidan är vackert illustrerad, men när du öppnar locket ser du den verkliga poängen med förpackningen: brösten är placerade på ett sätt som passar ihop med bilden, vilket gör det mycket lätt att föreställa sig att du klämmer på Venus bröst.

Förpackningen innehåller självklart även en plastlåda som ser till att leksaken inte förflyttar sig under transport och förvaring. 

Mjuk men fast tack vare dess konstruktion med fyra lager

Denna sexleksak har tillverkats med en kombination av fyra noggrant utvalda material, som var och en bidrar till att få Venus bröst att se och kännas så verklighetstrogna som möjligt.

  • Ultrasoft "marshmallow-material" fyller insidan av varje bröst, vilket gör dem mjuka och studsande.
  • Realistiskt hudmaterial sveper runt hela utsidan, känns mjukt vid beröring, men tillräckligt starkt och elastiskt för att ge Venus bröst en trevlig känsla.
  • Bröstvårtorna är lite fastare än hudmaterialet, vilket gör dem perfekta att leka med. Eftersom färgen är infunderad i materialet kommer den inte att slitas bort, oavsett hur ofta du rör dem.
  • Det fastaste materialet i Venus Namachici är dolt i bottenplattan. Detta bidrar med stöd och robusthet åt denna bröstleksak och ser till att den inte faller ihop, även när det är riktigt intensivt. 

Som helhet väger sexleksaken ungefär 2,6 kilo: vilket är tillräckligt tung för att kännas äkta, men ändå lätt nog för att enkelt kunna röra sig. De är ganska runda och bröstvårtan placeras högt på bröstet.

Att använda RealBody Venus Namachichi

Denna bröstleksak är perfekt för att klämma på och leka med, och bröstvårtorna är trevliga att suga på. Men du kan även motorboata, eller klä upp dem i snygga underkläder eller cosplay. Sist men inte minst kan Venus pigga F-kupor även användas för bröstsex eller paizuri om du vill använda den japanska termen. Kanalen mellan hennes bröst känns bra, och om du vill öka trycket kan du trycka ihop hennes bröst. Se till att applicera ett lager glidmedel innan du gör detta!

Sammanfattning för RealBody Venus Namachichi

Denna bröstleksak visar att Satoshi Urushihara verkligen har gjort ett grymt jobb, inte bara i 2D utan även i 3D. I kombination med SSI: s expertis och flerskiktskonstruktion är dessa bröst ett grymt tillskott till alla paizuri-älskare.

Höjd (undersida bröst till nyckelben): 20,5 cm

Djup (bröstvårta till rygg): 10 cm

Bredd (vänster till höger): 28,5 cm

Vikt: 2,6 kg

Märke: SSI

keep reading

Mer information

Product weight (g) 26 000,00 g
Write Your Own Review
Du recenserar: RealBody Venus Namachichi
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.