Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Ria-Man Tight Mami Sister

Ria-Man Tight Mami Sister

Letar du efter en mjuk och mild onahole som även är verklighetstrogen och tät? Ria-Man Tight Mami Sister är i sådana fall ett perfekt alternativ. Den har ett fantastiskt sug och en realistisk känsla.

Med en vikt på 420 gram pressar de tjocka väggarna mot dig på ett trevligt sätt. Onaholen är även väldigt mjuk och fluffig på utsidan, vilket replikerar en riktig tjejs blygdläppar på ett bra sätt.

Grym onahole med hentaitema

Det roliga börjar redan innan du öppnar förpackningen! En söt anime-tjej illustreras på leksakens låda där hon har benen i luften och rosa trosor som lockar in dig.

Hennes kjol täcker knappt hennes söta lilla rumpa, och hon är redo att bjuda in dig till ett fantastiskt nöje. En hentai-konstnär vid namn Murakami Ryouga har gjort ett bra jobb med denna boxkonst, så du kommer att känna dig upphetsad och redo när du tar upp onaholen ur lådan.

Utsidan av Ria-Man Tight Mami Sister är gjord av mjukt material som är behagligt att ta på. Tack vare den dubbla tillverkningsprocessen är insidan av tunneln färgad i rosa för realism. Onaholen är väldigt mild och mjuk, därmed kan du använda den under längre sessioner för att få en utdragen klimax. Glidmedel ingår i kartongen. Lägg beställningen, ta emot den vackra lådan med den mjuka och fantastiska leksaken och låt det roliga börja!

En av de mest realistiska lösvaginorna som du någonsin har testat

Materialet i denna onahole bidrar med en otroligt realistisk imitation av en tjejs mjuka hud. Du kan vrida och pressa den hur mycket du vill. Och när du är inne kan det mjuka materialet töja sig precis tillräckligt för att rymma dig.

När du glider in kommer du att bli förvånad över den realistiska känslan. Du kommer att känna flera vikningsstrukturer som vickande utsprång som påminner dig om en naturlig kvinnas vagina. Tillverkarna har sett till att denna tunnel är en komplett reproduktion av den äkta varan. Medan den försiktigt sveper in dig från alla håll, skapar den njutning med varje stöt.

Efter den första delen av tunneln kommer du till en snäv andra ingång till det bredare området. Denna del ger en utmärkt stimulans för det känsliga huvudet på din lem när du med lite tryck tar dig till den smalare delen. Sedan kommer du in i en ändkammare med hala väggar som omsluter dig för att du ska kunna njuta fullt ut. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du försöker att pressa ut luften ur onaholen innan du använder den.

Leksaken ger ett bra vakuum för att du ska få en så realistisk upplevelse som möjligt.

Specifikationer

Mjuk och stretchig

Mått: 135 x 95 x 95 mm

Vikt: ca. 420 g

Inkluderar ett urval av glidmedel

keep reading

Mer information

Product weight (g) 4 200,00 g

International Reviews

Product
Service
Good enough
Recension av Lds
This is a small onahole for quicks sessions. Maybe too soft but still feels good.
Translate review
Product
Service
Ein gutes Produkt
Recension av Anonym
Fühlt sich gut an
Translate review
Product
Service
Great toy, medium price
Recension av Unknown
Great toy but lacks on lenght, not recommended tor large penises
Translate review
Product
Service
I don't know what to think
Recension av Unknown
Product came with a small tear that was barely visible, less than 2mm.
But after a few uses, the tear widened to 2 or 3cm and a 2nd tear started showing up in less than a week

However, the service from Motsutoys was perfect, they offered me an exchange as soon as I told them.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Ria-Man Tight Mami Sister
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.