Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Rising - Mad Magma Press

Rising - Mad Magma Press - Den eldiga japanska lösvaginan

ToysHeart har verkligen lyckats skapa en unik upplevelse med The Rising - Mad Magma Press. Håll i dig! Det här är en lösvagina som simulerar upplevelsen av att snuska till det med naturens krafter. Bli omsluten av den heta magman och upplev något otroligt.

"Will you do it, or will you run away?!

Fear the threat of the hot throbbing magma!!

Can your erection withstand the raging natural threats?!"

Skaffa den här sexiga sexleksaken för män!

Denna fickvagina har en enkel men elegant ljus hudfärgad design. Ingången till tunneln har ett virvlande mönster som sakta drar in dig. Det borde även ge dig några bra idéer om hur du använder denna lösvagina på bästa sätt, detta eftersom vridning av en lösvagina i takt med varje stöt ger dig en fantastisk upplevelse. I enlighet med de mönster som finns vid ingången förvandlas ytan på resten av lösvaginan långsamt till en slät yta som ligger bekvämt i händerna.

En magmaliknande lösvagina

magma press onahole

Can you hear the bubbling and fizzing of the hot magma inside?

Från början till slutet av tunneln kommer du att stöta på tjocka och masserande utbuktnader täckta med många mindre utbuktnader. Dessa klumpar är ganska fasta, vilket resulterar i två saker. Det ökar nivån av stimulering du får från varje stöt, och den kommer att behålla sin form bättre. Tillsammans med det faktum att hela tunnelns inre vägg är täckt av dessa utbuktnader på alla sidor, leder detta till att du får extrem stimulering som förändras för varje gång du använder den.

Att få ut det mesta av den här fickvaginan

De räfflade utbuktnaderna täcker hela insidan av tunneln, vilket betyder att det inte finns någon definierad ovansida på lösvaginan. Detta betyder att medan lösvaginan befinner sig på din kuk kan du vrida den och känna alla texturer från olika vinklar. Ett av de många sätten du kan dra nytta av detta är att vrida lösvaginan med varje stöt. Du kanske kan hitta ett ännu bättre sätt att använda den på, vem vet! Experimentera och hitta det bästa sättet att använda denna lösvagina för dig.

Vill du göra din upplevelse ännu mer fantastisk? Använd en av våra sexleksaksvärmare. Dessa enheter kan värma upp en lösvagina till högre temperaturer, vilket gör att det känns som att du har sex med en riktig vagina. Naturligtvis kommer sexleksaksvärmarna inte att nåsamma temperatur som riktig magma, men du får åtminstone knulla en varm lösvagina. Var noga med att läsa manualen om hur du använder sexleksaksvärmare längst ner på den här sidan.

Precis som med de flesta lösvaginor bör du använda ett bra glidmedel innan du använder Mad Magma Press. Om du vill replikera magma bör du använda ett tjockt glidmedel med låg viskositet. Se även till att du rengör lösvaginan ordentligt efter varje användning. Om du behöver hjälp med att rengöra de platser som är lite svåra att komma åt bör du ta en titt på vår samling av rengöringsprodukter för sexleksaker som är specifikt tillverkat för manliga sexleksaker.

Sammanfattning för Rising Mad Magma Press

Rising Mad Magma Press är en lösvagina tillverkad av ToysHeart där dess huvudsakliga tema är att återskapa en magma-liknande textur. På ToysHeart Characteristics Graph anses lösvaginan vara ganska tajt och fast. Fastheten kan hittas i de flertalet masserade utbuktningar som finns i tunneln. Dessa är även täcka med ytterligare små utbuktningar. Tajtheten hittas i tunnelns design, men blir ytterligare påtaglig tack vare dess styvhet.

Vikt: 265 gram

Längd: 15 cm

Bredd: 5,5 cm

Tunnelns längd: 13,5 cm

Material: TPE

Tillverkad av: ToysHeart

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 265,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Good and so far durable.
Recension av Gergő
The hard material and the big bumps make for an interesting sensation. So far I like it.
Translate review
Product
Service
really good onahole
Recension av Jaroslav
Its really good onahole, more intense then average, easy to clean even when it cannot be turned inside out. overally i like this onahole.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Rising - Mad Magma Press
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.