Tillgänglighet: I lager

Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Shifuku No Meiki

Shifuku No Meiki 

Shifuku No Meiki är det senaste tillskottet till NPG:s Meiki-linje som är känd för sin realism och utmärkta material. Denna lyxiga lösvagina har en vacker detaljnivå och väger hela 1 kg! Även om det naturligtvis finns onahips, överkroppsdockor och små sexdockor som väger mer är detta är det ganska sällsynt för fickvaginor att väga såhär mycket.

Vackert formad lösvagina

När man tittar på den framifrån kan man se Shifuku No Meikis hjärtform: två runda kinder böjer sig runt och avsmalnar till en punkt vid den högsta punkten i hennes fitta. Klitorishuven och blygdläpparna är verklighetstrogna, men lite förenklade för att förhindra att de skadas. Den breda fronten är utmärkt att trycka in i, medan den smalare baksidan är lätt att förstå och kan till och med flyttas runt i en cirkelrörelse för en unik stimulering.

Om du sprider dessa rosa läppar från varandra får du en inblick i det realistiska interiören. Vi slår vad om att du kommer att ha svårt att bestämma vilket håll du vill utforska först: den rosa fittan eller den snäva rumpan! Läs vidare och ta reda på mer om de inre strukturerna ...

Tajt och realistisk vagina 

Precis som vi förväntar oss från NPG har detta nya tillägg en verklighetstrogen tunnel. Det röda inre materialet är inte bara för utseendets skull: det har utvecklats för att röra sig och töja sig precis som en riktig fitta, vilket ger en så realistisk stimulering som möjligt. 

Ingången har ett lite bredare område som förvarar glidmedel och applicerar det igen för varje stöt. När du trycker djupare känner du att tunneln spänns runt dig och omsluter dig med sina subtila veck och stötar. Efter ett par centimeter böjer sig tunneln kraftigt och skapar en stimulerande kulle på undersidan - eller på toppen, beroende på hur du använder den! Innan slutet böjer sig Shifukus tunnel något, vilket leder till en avsmalnande ände.

Stimulering och tajt rumpa

Det lilla rövhålet kan se ut som om det bara är till för dekoration, men låt dig inte luras: det har en tunnel bakom sig och till och med en dold dubbelskiktstruktur.

Den första släta delen av tunneln är otroligt smal och pressar dig precis som en riktig sfinkter. Tunneln som kommer efter består av flera ringliknande utbuktningar som glider förbi dig en efter en. Den är fodrad med samma material som hennes fitta och ger perfekt stimulans.

Även om den här tunneln inte är lika lång som fittan är det fantastiskt att kunna växla mellan två olika hål.

Sammanfattning för Shifuku No Meiki

Denna lösvagina är ytterligare en juvel på NPG:s krona: om du letar efter realistiska sexleksaker för män finns det få märken som konsekvent levererar så bra produkter som just NPG. Shifuku No Meiki är en utmärkt lösvagina med två olika verklighetstrogna tunnlar. Den bidrar med bäst känsla när den används långsamt: att köra snabbt med den här lösvaginan kan göra att du missar de utsökta kurvorna och detaljerna.

Specifikationer för Shifuku No Meiki

Längd:14cm

Vaginal tunnellängd: 11.5cm

Anal tunnellängd 9cm

Bredd: 11cm

Höjd:14.5cm

Vikt 1000 gram

Varumärke: NPG

keep reading

Mer information

# of holes 2
Product weight (g) 1 000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 115,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
KEI GOED PRODUCT
Recension av Koning Willem Alexander van Oranje
Eerst was mn vrouw haar hond altijd de lul maar nu pak ik toch liever dit geil stukje plastic
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Shifuku No Meiki
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.