Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Shizu Fox Girl

Lösvaginan Sexy Fox Girl

Som vi alla vet är inte Tamatoys rädda för att satsa på riktigt specifika nischer, vilket är vad de har gjort med paketeringen här: den vackra kvinnan på kartongen är inte bara en kitsune-tjej (hybrid mellan räv-människa), hon har även precis varit gravid och hennes bröst är fortfarande svullna och fulla med mjölk. Hennes moderliga kurvor visas i riktigt drömmiga bilder på utsidan av förpackningen.

En fickvagina som är mjuk men stimulerande

Oroa dig inte: det finns inget lager av orange päls på lösvaginan. Det är en lösvagina med ett normalt utseende, tillsammans med en stiliserad vagina på framsidan och en slät på utsidan. Materialet känns ganska mjukt och studsar tillbaka när man trycker på den. Ibland kallas den här typen av material för “marshmallow”.

Ett mjukare material betyder ofta mindre stimulering, därmed har Tamatoys balanserat ekvation genom att göra tunneln smalare och har gett den en stimulerande textur. När du trycker in din penis omfamnas du av öppningen, vilket inte bara bidrar med en trevlig stimulering, utan “tätar” även till öppningen och ser till att glidmedel och andra vätskor inte läcker ut. Sedan börjar det riktigt roliga: sidorna är täckta med en repeterande textur av tjocka och vågiga utbuktningar som täcks av ytterligare små utbuktningar. Dessa töjs och glider runt dig, masserar dig från alla sidor på samma gång, samt att de har ett bra grepp om din hud tack vare det mjuka materialet och små sekundära utbuktningarna. Tunneln smalnar av lite mot slutet och slutar med en liten sektion med större utbuktningar som glider över det känsliga huvudet på din penis.

Specifikationer för Shizu Fox Girl 

Vikt 340 gram

Tillverkad av TamaToys

Inkluderar glidmedelstest

Mjuk ★★ ☆☆☆ Fast

Mild ★★★★ ☆ Hög stimulering

Lös ★★★★ ☆ Tajt

keep reading
Write Your Own Review
Du recenserar: Shizu Fox Girl
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.