520,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Slut i lager

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Varför bry sig om att leka med något som känns falskt när du kan uppleva en realistisk och till och med himmelsk sensation? Slut Angel DX 1200 är den senaste modellen i vårt sortiment och är designad för att stimulera de rätta delarna av din penis, samt ger dig en utlösning likt inget annat. Med vaginala och anala tunnlar kan du ta den här slampiga ängeln från vilken vinkel som helst och leka tills du är helt nöjd. Denna leksak kommer med massor av funktioner som kommer att överträffa dina förväntningar. Ta del av det ultimata nöjet med Slut Angel DX 1200.

Två täta hål för oändligt med nöje

Det finns ingen anledning att tråka ut dig med ett enda hål när du kan ha två. Den främsta höjdpunkten med Slut Angel DX 1200 är att den kommer med vaginala- och anala tunnlar - den supermjuka och täta vaginaltunneln passar smidigt på din penis och erbjuder rätt mängd friktion, vilket gör att den känns som en riktig vagina.

Vill du prova något tajtare? Den anala tunneln hos Slut Angel DX 1200 kommer att erbjuda rejält med nöje och tillfredsställelse. Den är tät och griper tag om varje cm av din drule för en riktigt änglalik upplevelse. Vad mer? Slut Angel DX 1200 kommer också med smidiga bröst som du kan röra, klämma och leka med medan du fyller hålen.

Den inre delen av slidan är töjbar, vilket gör att du kan köra fullt ut utan bekymmer. Oavsett om du vill njuta av den framifrån eller bakifrån, har Slut Angel DX 1200 skapats med din fullständiga tillfredsställelse i åtanke.

Realistisk och hållbar design

Stor uppmärksamhet har ägnats på designen hos Slut Angel DX 1200. Om du leker med den framifrån kan du se de två mjuka brösten fullt ut och smeka, gnugga eller ta tag i dem som du vill. Det finns också en väldigt sexig rumpa och ett tätt hål bakifrån. Dessutom förstärker naveln framtill produktens realistiska utseende ytterligare. Slutligen har den en smal midja som du enkelt kan hantera med båda händerna, vilket ger dig bra kontroll när du leker med den.

De inre och yttre lagren har också en hudliknande struktur som gör att du känner att du gnuggar mot en riktig ängel. Alla dessa funktioner har lagts till för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Slut Angel DX 1200 Onahole

De inre delarna av Slut Angel DX 1200 har flera lager och många stötar för att gnugga din penis på rätt sätt, för att på så sätt skapa en explosiv utlösning. Det är inte allt, den här produkten är väldigt lätt att rengöra och kräver väldigt lite underhåll, trots att du sprutar i den. Den är tillverkad med högkvalitativa och hållbara material, därmed kan du vara säker på att du kommer njuta av din Slut Angel DX 1200 i många år framöver.

Allt du behöver är några droppar glidmedel, sedan är du redo att pumpa Slut Angel DX 1200 hur länge du vill. Oavsett vad får du garanterat 100% tillfredsställelse.

Specifikationer

Höjd: 19 cm

Längd: 21 cm

Höftbredd: 14 cm

Höjd till bröst: 11 cm

Anal tunnellängd: 14 cm

Slidans tunnellängd: 13,5 cm

Vikt: 1,2 kg

Märke: XTC Japan

Mer information

ManufacturerXTC Japan
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight1200gram