Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Smell when a school girl is put on the passenger seat of a car

Tamatoys är alltid angelägna om att utforska intressanta nischade koncept, och detta återspeglas i utbudet av erotiska parfymer som de erbjuder. De är utformade för att stimulera sinnena och att framkalla en fysisk reaktion genom lukt.

Denna speciella lukt kallas "Smell when a school girl is put on the passenger seat of a car", vilket definitivt är en av deras mest specifika parfymer hittills. Men låt inte det avskräcka dig: lukten i sig luktar fräscht och flickaktigt, och när du använder den är det lätt att föreställa sig att det finns en tjej hos dig.

De flesta erotiska parfymer som vi bär måste appliceras på något, exempelvis på ett par trosor. Med den här behöver du dock bara ta bort locket. Doftpärlorna inuti sprider lukten genom utrymmet. På så sätt behöver du inte hålla upp något i ansiktet, och det finns ingen risk för att parfymen fläckar eller skadar någonting.

keep reading

Mer information

Product weight (g) 50,00 g

International Reviews

Product
Service
Amazing room/car freshener
Recension av Noril
It smells like fresh flowers/sweet citrus. It's a really nice and pleasant smell that I'd easily buy as a perfume or freshener. The hard part is saying what it is when someone asks
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Smell when a school girl is put on the passenger seat of a car
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.