Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Succubus Bumpy Road

Succubus 2.0 Bumpy Road

Spelar storlek någon roll? Inte om du frågar Tomax! De har lösvaginor i flera olika storlekar, och varje storlek får samma uppmärksamhet när det gäller design och material. Succubus är en del av den minsta serien och väger 270 gram, men tro inte att Bumpy Road inte är ett bra alternativ: den är fortfarande mer än kapabel att leverera både stimulering och sugning.

Perfektion i sin enkelhet

tomax succubus

Den här lösvaginan  är uppkallad efter succubi, demoniska varelser som förvandlar sig till kvinnor och kommer till jorden för att förföra dödliga män med sina fantastiska kroppar. Eftersom de egentligen inte är människor har Tomax varit lite kreativa med den inre designen av vaginan. 

Tomax bevisar än en gång att lösvaginor inte behöver vara komplicerade för att kännas bra. Succubus Bumpy Road är från början till slut fodrad med utbuktningar som är placerade nära varandra. Dessa bidrar med en massa milda tryckpunkter som kombineras i en massage som är stimulerande, men som inte lätt blir överstimulerande. Du kan själv applicera lite extra tryck om du vill få extra stimulering.

Vakuumeffekt för extra sug

Tycker du att känslan när Succubus masserar dig från alla sidor är bra, men på samma gång vill ha lite mer? Inga problem! Du kan ta din upplevelse till nästa nivå genom att lägga till lite sug. Eftersom lösvaginan är stängd på baksidan och har en relativt bred tunnel kan det generera mer sug än vad du förväntar dig av en leksak på den här sidan. Om du pressar ut lite luft innan du trycker in försöker tunneln ta tillbaka sin ursprungliga form, och på så sätt skapas ett milt vakuum som drar in dig igen.

Hållbar lösvagina med utmärkt material

En av de saker som gör att Tomax sticker ut jämfört med andra tillverkare är kvaliteten på deras material. Deras lösvaginor är skapade enligt ett hemligt recept och frigör inte särskilt mycket olja och luktar nästan ingenting. Detta visar hur stabilt materialet är.

Förutom att göra lösvaginorna trevliga att använda blir de även väldigt hållbara tack vare det speciella materialet. Tomax lösvaginor är mycket mindre benägna att skadas, och om du behandlar den här leksaken ordentligt kommer den att hålla mycket längre än de flesta andra lösvaginor som finns på marknaden.

Att använda och rengöra din Tomax Succubus

För att förbereda din lösvagina för användning kan du applicera lite glidmedel vid ingången och på insidan av din Succubus. Använd ett vattenbaserat glidmedel, detta eftersom kisel- eller oljebaserade glidmedel kan skada materialet över tid. För att göra det ännu bättre kan du använda en USB-värmare för att värma upp lösvaginan och glidmedlet upp till 36 grader och få det att kännas ännu mer verkligt.

Rengör lösvaginan väl efter användning. Tack vare Succubus kompakta storlek och okomplicerade design är denna lösvagina bland de enklaste att rengöra någonsin. Skölj ur den på diskbänken genom att skölja rejält med vatten genom hålet och använd fingrarna för att se till att det kommer överallt. Skaka sedan ut så mycket vatten som möjligt och torka bort de sista dropparna med en torkpinne eller absorberande trasa. Du kan vända den in och ut för att underlätta rengörings- och torkprocessen, men detta kan skapa skador - det är på egen risk du gör detta. 

cleaning your onahole

När den är ren förvarar du din lösvagina borta från värme och UV-ljus, till exempel i en andningsbar leksakssäck eller i originalförpackningen.

Sammanfattning

Låt dig inte luras av Succubus diminutiva storlek och relativt enkla utseende: den här kompakta lösvaginan vet exakt hur den ska tillfredsställa dig. Det utmärkta materialet gör att det inte bara känns bra, den håller även väldigt länge.

Specifikationer för Tomax Succubus 2.0 Bumpy Road 

Längd: 15 cm Höjd: 6 cm Vikt: 260 gram Tillverkad av Tomax Producerad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 270,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Succubus Bumpy Road
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.