Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Succubus Standard Ripple

Tomax Succubus 2.0 Standard Ripple

Kompakt, slitstark, prisvärd, vacker, luktfri, vad mer kan du önska dig? Stor stimulans, förstås. Tomax levererar på alla plan med sin Succubus-serie. Tomax satsar på kvalitet framför kvantitet och deras produkter har konstruerats till perfektion.

Djävulsk lösvagina

tomax succubus ripple

Denna kompakta lösvagina har fått sitt namn efter succubi,  de mystiska kvinnliga demoner som dyker upp och frestar dig med sin kropp. Om du ger efter kommer du att ha riktigt roligt, men var försiktig ... du kan bli beroende.

Lösvaginan har en ganska vanlig form: en slät cylinder som väger cirka 270 gram och har en detaljerad fitta på framsidan, tillsammans med känsliga blygdläppar. Detta är den minsta av Tomax's lösvaginor hittills, men den är fortfarande tillräckligt stor för att rymma de flesta storlekar och leverera mycket stimulering.

Insidan av Tomax Succubus Standard Ripple visar att Tomax inte gillar att göra saker och ting för komplicerade. Dussintals utskjutande utbuktningar, veck och sidokammare kan se bra ut på bild, men de är besvärliga att rengöra och du kan uppnå stor stimulering med en mycket enklare form. Ingången är fin och tät och sluter sig dig när du trycker in. Hela insidan är täckt av så kallade ”micro-ridges”, tunna utbuktningar som du inte känner individuellt, men som kombineras till en konsistens som känns verklighetstrogen eftersom den tar tag lite i huden. Denna friktionsliknande effekt kan ökas eller minskas baserat på hur mycket glidmedel du använder, vilket gör den till en mycket mångsidig lösvagina. Succubus har ett smalare område i mitten som pressar ner lite tätare än resten av lösvaginan.

Succubus eller Suck-ubus?

Tunneln i sig är bara en del av vad denna demoniska succubus har att erbjuda: den suger även bokstavligen. Tack vare tunnelns ganska öppna design, den trånga entrén och den stängda ryggen bildar Tomax Succubus Ripple ett vakuum. Pressa ut luften innan du trycker in din penis, på så sätt kommer den här leksaken att suga in dig igen för varje gång du drar tillbaka. Detta fungerar bäst om du applicerar mycket glidmedel för att försegla entrén ordentligt.

Att rengöra din Tomax Succubus

Kan du föreställa dig den förföriska succubusen som sakta stiger upp från det varma vattnet och ler mot dig medan dropparna klamrar sig fast vid hennes kurviga kropp? Tyvärr är det inte riktigt så spännande att rengöra denna succubus, men det är mycket lätt - och den här passar faktiskt på din diskbänk.

Efter användning bör du skölja leksaken under kranen. Använd fingrarna för att försiktigt sprida öppningen och låt vattnet spolas igenom. Denna design är särskilt lätt att rengöra tack vare sin öppna tunnel och relativt grunda struktur. När allt är rent skakar och pressar du ut så mycket vatten du kan och använder sedan en absorberande trasa för att bli av med den sista fukten. Applicera lite underhållspulver på utsidan för att se till att den är mjuk och dammavvisande, men med Tomax lösvaginor kan du ofta hoppa över detta steg på grund av materialets utmärkta kvalitet. Om du vill förvara dina lösvaginor på ett säkert sätt kan du använda originalförpackningen eller använda en leksakssäck.

 cleaning your onahole

Specifikationer för Tomax Succubus 2.0 Standard Ripple

Längd: 15 cm

Höjd: 6 cm

Vikt: 260 gram

Tillverkad av Tomax

Tillverkad i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 260,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Write Your Own Review
Du recenserar: Succubus Standard Ripple
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.