Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium HARD

Denna lilla överkroppsdocka är ett av Magic Eyes mästerverk: den ser inte bara bra ut, den känns även fantastisk tack vare kvalitetsmaterial och väldesignad tunnel.

En liten överkroppsdocka

Som du kan se på bilderna är Sujiman Kupa Lolinco Premium Hard formad som en liten överkropp: inte en överdriven porrstjärnekropp med en liten midja och uppblåsta bröst, men en smal kropp med små bröst, en något rundad mage och en söt liten rumpa. En sak som inte är helt i skala är hennes blygdläppar: de svullna yttre blygdläpparna har en mycket mer realistisk storlek, därmed känns de mer verkliga.

Den här sexleksaken väger 900 gram och är cirka 20 cm lång. Beroende på hur du föredrar att använda den kan du ta tag i den med en hand eller båda.

HARD version: fastare material för en tajtare och mer stimulerande vagina

Om du tycker att de flesta lösvaginor är för skonsamma och tar för lång tid för att få dig till klimax bör du prova en fastare sexleksak! Texturerna på insidan töjer sig inte och komprimeras inte lika lätt, vilket gör att de känns mycket tydligare och mer stimulerande. Eftersom det fasta materialet inte töjer sig så lätt känns tunneln tätare, vilket gör upplevelsen ännu mer intensiva.

Kupa Lolinco Virgo Premium Hard flerskiktade lösvagina

lolinco virgin premium hard

Den här leksaken från Magic Eyes har en flerskiktad struktur:

  • Ett rosa vaginalt material. Det här lagret är ganska fast och ser till att texturerna skiner på insidan, vilket säkerställer rätt nivå av stimulering. Det töjer sig tillräckligt för att du ska få plats, men känns ganska tajt och oförsonlig.
  • Ett mörkare rosa oskuldsmaterial: det här materialet erbjuder motstånd, men återtar alltid sina ursprungliga form. Magic Eyes använder det för att skapa två intensiva “portar”; en för mödomshinnan och en för livmodern.
  • Köttigt material: detta är mjukt som en ung kvinnas kropp och känns utmärkt i dina händer. Det är lite fastare än de flesta lösvaginor, något som hjälper att se till att tunneln är tät.
  • Vackert transparent lager: detta är unikt för den hårda versionen, men utsidan är täckt med ett tunt lager av transparent material som gör att lösvaginan ser elegant ut.

Tunneln i sig har den berömda Sujiman Kupa Lolinco-strukturen: en första åtdragning när du glider in och sedan ett andra tätt område strax bakom. Det andra området är en förstärkt mödomshinna som kommer att förbli tät även efter många användningar. Tunnelns väggar är organiska och kurviga, med subtila stötar, utbuktningar och utsprång.

När du trycker djupare så når du livmoderhalsen. Precis som mödomshinnan är detta gjort av det intensiva mörkrosa materialet. Om du trycker igenom belönas du med direkt tillgång till Sujiman Kupa Lolincos livmoder, medan den mörkrosa ringen griper tag i dig precis under ditt ollon..

Sammanfattning

Om du letar efter en tajt och intensiv sexleksak med två extra tajta “portar” och flera olika material bör du testa denna!

Lösvaginans längd: 20 cm

Lösvaginans bredd: 11 cm

Lösvaginans vikt: 9 cm

Tunnelns längd:  14 cm

Lösvaginans viktt: 900 gram

Tillverkad av MagicEyes i Japan

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 900,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
The absolute best tight toy on the market
Recension av Enthusiast
This it boys, the holy grail of tightness.
This toy is so tight, that if u dont remove the air before penetrating, you wont enter that long into her.
Its so tight, that i couldnt continue with a half hard-on. I kept slipping out.
Its so tight, that cleaning the toy is harder than cleaning an onahip! (in fact, i couldnt clean it by just using a dish towel, i had to use one of the XTC Microfiber Drying Sticks else it wouldnt be dry).

If this excites you, dont hesitate!
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Sujiman Kupa Lolinco Virgo Premium HARD
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.