Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition

[Chastity Warning] Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition

Efter deras framgångsrika lösvagina “Lolinco” har MagicEyes skapat flera lösvaginor i samma stil, vilket har resulterat i [Chastity Warning] Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition. Mjukheten i den här versionen är inte bara perfekt för nybörjare, utan är även njutbar för de som vill ha en kombination av mjukhet och tajthet.

Vem är din nya lösvaginabrud?


Sujiman Virgin Soft Skin

Tjejen på omslaget heter Mizoguchi Rinko och har hittills levt ett lugnt liv. Hon är väldigt artig, snäll och försiktig. Hon har växt upp med att man måste bevara sin kyskhet fram till och med giftermål. Lolinco har levererat precis det. Hon må vara lite oerfaren, men snälla, ta hand om henne!

Höjd: 160

Vikt: 0.45

3 storlekar: B:71 W:65 H:80

Blodtyp: AO (tyst men pålitlig person)

Vacker överkroppsdocka

I takt med att du tar ur den här försiktiga skönheten ur förpackningen kommer du att mötas av en smal och liten överkropp med små bröst. En naturlig skönhet som denna är ovanlig, och mjukheten i exteriören bidrar till känslan. Hennes subtila midja levererar en söt men kurvig rumpa, vilket tillåter dig att hålla fast i hennes höfter när du använder henne. Den här miniatyrkroppen är vacker att titta på, se till att du njuter av den innan du använder hennes vagina.

Hybridlager i lösvaginan Sujiman Kupa

De tajta läpparna hos den här lösvaginan skapar en perfekt så kallad “Sujiman”. De svullna yttre blygdläpparna är spridda på ett vackert sätt för att visa upp den tajta tunneln och mödomshinnan.

De lager som omger tunneln är speciella på det sätt de två lagren inte är jämnt fördelade över hela tunnelns längd. Istället är det dominerande lagret i början annorlunda från det dominerande lager som hittas vid slutet av tunneln.

Det första lagret har en mjuk membranliknande textur, vilket betyder att det känns som insidan av din kind eller en vagina. Lagret i slutet av tunneln skapar en mer klibbig känsla, vilket betyder att lösvaginan inte vill släppa taget av din penis.

Tajt och klibbig fickvagina

sujiman virgin onahole soft skin

Den här hybridens kombination av lager är inte det enda som är unikt och bra med den här lösvaginan. Den är även designad på ett sätt som verkligen tar vara på dessa olika lager. Den huvudsakliga funktionen är självklart den tajta mödomshinna som omges av mjuka väggar. Att kunna känna tajtheten av en mödomshinna gång på gång är vad som gör Lolinco-serien så utmärkt. 

När du har tagit dig förbi den tajta mödomshinnan kommer du att komma in i den klibbiga delen av vaginan. Tack vare materialet på väggarna klingar vaginan fast i dig och håller fast i dig i takt med att du tar dig djupare. Den lilla breddning som finns i slutet av tunneln skapar även ett vakuum, vilket betyder att det skapar en sugande känsla. Allra längst in i tunneln finns ytterligare en väldigt tajt sektion, vilket i kombination med klibbigheten gör att det känns som att fickvaginan inte vill släppa taget om dig.

Hur du underhåller Lolinco - Soft Edition

Precis som med vilken lösvagina som helst måste du se till att du använder glidmedel innan du trycker in dig i Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition. Rengöringen av den här leksaken är väldigt viktig om du vill kunna använda den flera gånger. Ta en titt på vår sida för rengöringsprodukter för lösvaginor om du vill ha mer information eller är intresserad av en produkt som gör rengöringen enklare.

Sammafattning för Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition

Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition är en lösvagina som är utformad som en liten överkropp med en tajt vagina. Lösvaginan sticker ut med dess tajta mödomshinna och användning av hybridlager. Materialet av dessa lager skapar en mjuk känsla i första delen, och en klibbig känsla längre in. 

Vikt: 510 gram

Läng: 16,5 cm

Bredd: 8 cm

Tunnelns längd: 14 cm

Tillverkad av: Magic Eyes

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 510,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
nice feeling
Recension av John
good quality
Translate review
Product
Service
très bien
Recension av Spencer
Le service est irréprochable et le service client fait un taff exceptionnel !
Le produit est sympa malgré qu'il ne soit pas assez étroit pour de meilleurs sensation mais pour le prix c'est très bien ! le rendu du produit est très propre et joli. je vous le recommande si vous ne voulez pas débourser une somme astronomique pour une utilisation occasionnelle
Translate review
Product
Service
Heel erg goed
Recension av Anoniem
Translate review
Product
Service
Sympa
Recension av nicolas
Un peu trop large et plutôt lourd (remarquez ça permet de faire un peu de muscu en même temps...), mais de bonnes sensations quand-même, et le visuel est particulièrement réussi.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Sujiman Kupa Lolinco - Soft Skin Edition
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.