499,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Slut i lager

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

600 gram stor lösvagina med 35 mm ingångsöppning

Föreställ dig att trycka in din kuk i en liten animebrutta; det är precis vad Superb Sujiman Kupa Roa erbjuder dig. Denna lösvagina är större än den älskade och originella Sujiman Kupa Roa och kommer med en bredare öppning och sju räfflade veck. Den har också en bra vikt för ultimat realism och nöje.

Den är designad för att ge dig ett bra grepp och maximal tillfredsställelse, och kommer att förverkliga din fantasi om att sätta på en söt animebrud.

Verklighetstrogen design för ultimat realism

Om du var ett fan av den älskade och mycket populära originalet Sujiman Kupa Roa, skulle du absolut älska den nya och förbättrade Superb Sujiman Kupa Roa, som kommer med en större ingångsöppning på 35 mm, flera naturtrogna veck och en realistisk design för att få det att kännas som att du har sex med din drömtjej. Lösvaginan väger rejäla 600 gram, och du kan direkt se skillnad när du håller den i handen.

Förpackningen innehåller en förtjusande anime-tjej som ser oskyldig ut och som bär en söt skoluniform, och du kommer omedelbart att bli upphetsad bara av att titta på bilden. På baksidan hittar du detaljer om Superb Sujiman Kupa Roa, designade för att förstärka dina självälskande sessioner.

Mjuk tunnel med flera räfflade veck

Superb Sujiman Kupa Roa kommer med en mjuk tunnel med sju stora räfflade veck, och när du trycker in i denna lösvagina kommer du känna att du gnuggar mot en riktig slida. Den kommer också med en större ingångsöppning på 35 mm så att du bekvämt kan trycka in och ut tills det att du är klar.

Den känns precis som den äkta varan och levereras med glidmedel, ett hemligt vykort och en förvaringslåda som gör att du kan förvara den när du har blivit tillfredsställd.

Specifikationer:

Antal hål: 1

Vikt: 600 g

Längd: 170 mm

Bredd: 75 mm

Märke: Magic Eyes

Mer information

ManufacturerMagic Eyes
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight580gram