Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Taimanin Asagi 3 Hikari Flower Hall

 

Taimanin Asagi 3

Letar du efter en stark och tonad kvinna som vet vad hon gör? Den här lösvaginan från PPP är baserad på Asagi Igawa som är en av huvudkaraktärerna från den oerhört populära hentaiserien Taimanin Asagi.

Lösvagina med en berättelse

Vad hade hänt om människor och demoner hade levt tillsammans under fredliga former? Vad hade hänt om några demoner hade valt att bryta denna pakt, för att sedan jagas av några sexiga ninjor? Vad hade hänt om demonerna använde tillfredsställelse som vapen?

Välkommen till världen av Taimanin Asagi. Serien är inte för alla eftersom att den innehåller en hel del tentakler och väldigt lite samtycke, men om det är vad du går igång på kommer den här serien tillsammans med din lösvagina att ta din upplevelse till nästa nivå.

Igawa är lång och tonad, skulpterad till perfektion av intensiv träning. En avslöjande och aerodynamisk klädsel sveper runt varje kurva och framhäver dem på bästa sätt. Själva lösvaginan är inte lika kurvig som karaktären, men detaljerna i hennes klädsel är fortfarande synliga. Den väger ungefär 280 gram och är 13 cm lång, vilket är lite kortare än genomsnittet, men går att töja en aning.

Beväpnat nöje

hole

Det ser ut som att vår hjältinna har lärt sig ett och annat från demonerna. Hon ger inte upp särskilt lätt, och själva hålet är ganska intensivt! 

Öppningen är ganska liten och tajt. Det är inte särskilt enkelt att penetrera, men när du väl är inne kommer det att greppa tag om dig, nästan i likhet med en penisring. Du kanske inte förväntar dig en så pass oskuldsliknande tajthet med tanke på att den är baserad på en erfaren kvinna, men vi klagar absolut inte.

Den huvudsakliga tunneln består av tre separata och väldigt olika delar. Precis efter den tajta öppningen kommer du att hitta ett väldigt litet område fodrat med nubbar. Dessa nubbar kanske inte ser mycket ut för världen, men deras väldefinierade struktur gör att du känner dem glida mot dig med varje stöt.

Den andra delen tar upp majoriteten av lösvaginan. Tunneln smalnar och vrider sig nedåt. Den är fodrad med organiska veck och vågor, och eftersom att tunneln inte är rak kommer de att pressa sig mot olika delar av dig med olika tryck.

I slutet smalnar tunneln av en aning innan den släpper in dig i den slutliga kammaren. Den är fodrad med längsgående vågor som känns väldigt bra på toppen av din penis om du vrider din Taimanin Asagi 3 en aning.

Även om karaktären är lång är inte den här lösvaginan den största som existerar. Om din omkrets är stor kommer den tajta öppningen att vara för bra för dig. Det är självklart möjligt att bredda öppningen om du tycker att den är obekvämt tajt! Lösvaginans längd kan även vara begränsande, men med den utmärkta texturen längst in är det trevligt att kunna ta sig hela vägen in.

Rengöring

Lösvaginan har en ganska rak tunnel utan djupa sprickor där smuts kan samlas. Det enda problemet är dess smala öppning, men om du öppnar den med händerna är det ganska enkelt att rengöra din Taimanin Asagi 3.

Skölj med mycket vatten och möjligtvis även lite leksaksrengöring. Tryck ut så mycket vatten som möjligt. Efter att du har låtit allt vatten rinna ut bör du trycka in en ren och absorberande trasa och lämna den där i några minuter för att få bort all fukt.

När allting är torrt kan du applicera ett lager underhållspulver på utsidan. Detta ser till att din lösvagina känns mjuk och len, samtidigt som den ser till att inte damm fastnar.

Sammanfattning

Lösvaginan Taimanin Asagi har en virvlande tunnel som sveper sig tajt runt omkring dig. Låt dessa utsökta kurvor pressa sig mot dig från alla olika vinklar i takt med att du vrider och drar i lösvaginan, vilket gör att dess vakuum tar dig närmare och närmare klimax!! 

Egenskaper

Kartongstorlek: 17 x 9 x 9 cm

Lösvaginans längd: 13 cm

Lösvaginans bredd: 5.5 cm

Lösvaginans vikt: 282 gram

Inkluderar gratis glidmedelsprov

Material: TPE

Tillverkad av PPP

 

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 280,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Good but more on the softer side
Recension av S
Its good once you get used to it but the material used is not hard but after a couple of uses, would have been better if the material was firmer.
Translate review
Product
Service
Taimanin Asagi
Recension av Htixlover
Spannende nieuwe toy geeft een zeer goed vacuum en een goede stimulatie, erg nice voor de prijs.
De toy ziet er ook erg mooi uit maar is wel gemaakt van een materiaal dat erg plakt niet zoals de meeste andere toys.
Translate review
Write Your Own Review
Du recenserar: Taimanin Asagi 3 Hikari Flower Hall
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.