This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Tenga Flip Zero Black

Tenga Flip Zero Black

Tengas Fliphole-serie är oerhört framgångsrik, men istället för att luta sig tillbaka och njuta av deras popularitet fortsätter Tenga att förnya och förbättra sina produkter. Efter Fliphole och Flip Zero har de släppt en mer intensiv version: The Flip Zero Black. Är du redo för en helt ny och väldigt stimulerande upplevelse? Flip Zero Black ger dig orgasm på nolltid!

Stilfull design

Varumärket Tenga har skapat sig ett rykte för att producera underbara sexleksaker med ett mycket diskret utseende. Faktum är att Tenga-leksaker är så snygga och väldesignade att människor som inte känner till varumärket och dess produkter inte tror att det är en sexleksak som du har glömt framme i sängen. Flip Zero Black är inget undantag: designen är så cool att den lätt kunde ha producerats av Apple eller Toyota.

Tenga har några mycket erfarna designers som jobbar hos dem, och utsidan av produkten återspeglar detta: Den sömlösa entrén ger en ännu närmare passform, vilket säkerställer att absolut inget glidmedel läcker ut från Flip Zero Black.

Flip Zero Black: Tajtare och mer intensiv

Denna utmärkta lösvagina har ett brett utbud av interna strukturer. När du har passerat den läckagesäkra tätningen börjar den riktiga tunneln: kuggade kanter bidrar med en intensiv stimulering, och när du är hela vägen inuti kommer dessa sköna knutar att stimulera botten av din penis. Sedan kommer korsande vallar och utbuktningar som rör sig fram och tillbaka med varje stöt. Den dynamiska svängkulan följer: ena sidan av Flip Zero Black trycker dig mot den andra sidan där en flexibel boll täckt av utbuktningar glider över hela din lem. I slutet väntar ett ytterligare klot, den här gången täckt av flytande, vågiga utbuktningar.

Tunneln som helhet är lite stramare än den ursprungliga Flip Zero, och materialet är lite fastare, vilket säkerställer att du känner varje liten detalj.

Upplevelsen som Tenga Flip Zero Black ger dig är omöjlig att beskriva med ord, det är något du helt enkelt måste uppleva på egen hand!

Flip Zero Black Vakuum

Medan endast denna spännande struktur skulle räcka för att de flesta män snabbt ska nå ett klimax, nöjer sig inte Tenga med det. Liksom de andra Flip-produkterna skapar den även ett utmärkt vakuum genom att använda en envägsventil. Pressa ut luften medan du trycker dig in i leksaken, på så sätt suger Tenga Flip Zero Black in dig med varje rörelse.

Rengöring

Om du undrar hur i hela världen du ska rengöra alla de små vinklarna ... behöver du inte oroa dig! När du tar bort plastsidorna öppnas Tenga Flip Zero Black. Skölj den under kranen och använd plastsidorna som stativ för att låta den torka. Det blir inte enklare än så!

Olikt något annat du har känt tidigare

Om du alltid letar efter ett nytt och mer intensivt nöje är Tenga Flip Zero Black rätt leksak för dig. Mellan Tengas stilfulla design, högkvalitativa material och den utmärkta inre strukturen och enkla rengöringsmöjligheterna är det en av de bästa leksakerna vi har sett på länge.

Egenskaper

Diameter: 70mm

Bredd: 80 mm

Längd/höjd: 180mm

Vikt: 470 gram

Inkluderar gratis glidmedelstest

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 470,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 165,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
Simpel maar fijn
Recension av Mathijs
Heb meerdere masturbators gehad en geprobeerd.

De Tenga Flip staat toch zeker in de top 3 van favorieten.

De reden dat de tenga bij mij in de smaak viel is niet zo zeer nog geeneens de stimulatie (al moet ik zeggen dat dat bij de Tenga's zeker een genot is, ook de Tenga Orb is een aanrader) maar het gebruiksgemak.

De tenga is volledig open te klappen waardoor het aanbrengen van glijmiddelen een eitje is. Na het gebruik van de Tenga klap je hem makkelijk open, spoel je hem af en laat je hem met water drogen, door de gesloten constructie blijft de Tenga langere tijd het glijmiddel vast houden en hoef je dus niet constant glijmiddel toe te voegen.

Stimulatie 8
Bouwkwaliteit 9
Gebruiksgemak 10+++
Translate review
Product
Service
Intens
Recension av Fais
De Flip Zero Black is erg stimulerend en zal voor beginners niet het ideale speeltje zijn. Het materiaal is goed zoals je zou verwachten van Tenga, het product goed gebouwd en makkelijk schoon te maken.
Translate review