Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Tomax Quty Tits

Quty Tits

Tomax Quty Tits boob sex toy

Denna klassiker från Tomax förtjänar en plats i samlingen för alla som älskar bröst - och vem gör inte det?

Bröststorlek har att göra med personliga preferenser, men den här söta C-kupan kommer att tilltala många: den passar för de flesta. Sammanlagt väger brösten lite över 500 gram.

Bröstleksaken C-Cup: kvalité över kvantitet

Två separata bröst betyder många olika användningsmöjligheter

Till skillnad från de flesta [[bröstsexleksaker] består Quty-bröstet av två separata bröst, som vardera väger cirka 250 gram. De flesta bröstleksaker har en "basplatta" som förbinder dem, vilket innebär att du inte kan göra särskilt mycket med dem, förutom att lägga dem platt på din säng eller ett bord. Med två separata tuttar öppnas fler alternativ.

Att kunna placera dem närmare varandra eller längre ifrån varandra betyder att du kan ändra placeringen för att bidra med olika effekter. På en uppblåsbar sexdocka kan du till exempel placera dem längre ifrån varandra eftersom det ser mer naturligt ut för dig, men du kan även placera dem närmare varandra för att möjliggöra paizuri eller tuttknull. För detta rekommenderar vi generöst med glidmedel.

Geléaktig interiör bidrar med mjuka och guppiga bröst

Tomax Quty-bröst består av tre delar: ett mjukt hudskikt på baksidan, en geléaktig del i mitten och sedan en annan mjuk del som bildar bröstets hud såväl som bröstvårtan. Den här tredelade strukturen gör att brösten känns otroligt realistiska. Om du fäster dem på en torso eller docka kommer de att skaka precis som riktiga bröst!

De tre skikten har svetsats ihop med värme istället för lim. Även om detta är mer arbetskrävande känns det bättre. Det betyder dock att du måste vara lite försiktig och se till att du inte drar fram och tillbaka i olika riktningar. Detta kan leda till att de börjar gå sönder. Vid normal användning borde detta inte vara ett problem.

Tomax Quty Tits boob sex toy

Tomax sexleksaker för män

Tomax är ett japanskt varumärke som tillverkar en mängd olika sexleksaker för män, och anses vara en av de bästa i branschen. Medan deras decennier av erfarenhet av att skapa och designa lösvaginor står för en del av detta, är den lilla skalan de arbetar med en annan viktig faktor. Eftersom sexleksakerna är gjorda i små satser får alla produkter individuell uppmärksamhet och problem med processen eller materialet blir nästan alltid upptäckta innan produkten skickas ut.

Tomax spenderar mycket tid med att testa och revidera nya designer, vilket är varför de inte släpper särskilt många nya produkter. Men de produkter de säljer är riktigt grymma.

Specifikationer för Tomax Quty Tits

Bredd: 10 cm

Höjd: 10 cm

Djup: 6.4 cm

Vikt: 510 grams (255 gram var)

Inkluderar gratis glidmedelstest 

Varumärke: Tomax Japan

Det här är den “Normal” versionen, även känd som “Classic Pink”. 

Sammanfattning för Tomax Quty Tits 

Dessa mjuka bröstleksaker har en mjuk gel i sig vilket gör att de känns extra realistiska. De har ytterligare en funktion som gör dem unika: De är två separata delar! De flesta bröstleksakerna har en "basplatta" som förbinder dem, vilket innebär att du inte kan göra särskilt mycket mer än att lägga dem platt på din säng eller bord. Med dessa två separata tuttar öppnas fler alternativ: lägg dem på din dakimakura-kudde eller en uppblåsbara docka!

keep reading
Write Your Own Review
Du recenserar: Tomax Quty Tits
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.