Skickas samma dag
100% diskret betalning och frakt

Beskrivning / Tsuntsun Chubby 560

Tsuntsun Chubby 560

Den här utsökta lösvaginan från Ikebukuro toys har en vacker form och en unik intern struktur. Om du gillar att köra långsamt är det här en utmärkt lösvagina för dig!

Jordgubbar och glass

Illustrationen på lådan visar en otroligt söt tjej, på flera olika sätt. Hon har rosa hår och är klädd som en städerska och är redan söt nog att förföra de flesta, men för att göra det ännu bättre ligger hon ner på golvet och erbjuder dig sin stora rumpa. Hon har på sig underkläder med jordgubbar som motiv och lägger till och med några riktiga jordgubbar och glass på dem. Glassen smälter och droppar mellan hennes ben - kommer du att använda munnen för att städa upp röran, eller ska du skapa en ännu större röra?

Vackra formen

När du tar ut Tsuntsun Chubby ur lådan ser du att det inte bara är flickan på kartongen som är lite knubbig. Lösvaginan väger underbara 560 gram och är klämmig och mjuk. Till skillnad från några andra knubbiga lösvaginor är den här inte särskilt mjuk eller "fuwatoro". Hon har en väldefinierad öppning och underbara svullna yttre blygdläppar. De inre blygdläpparna är ganska detaljerade, tillsammans med en klitorishuva och en inbjudande liten öppning.

Jordgubbar på insidan

tsuntsun chubby inside

Medan Tsuntsun chubby 560 inte har några riktiga jordgubbar på insidan, är färgen och strukturen tydligt inspirerad av dem. Bortsett från de inre blygdläpparna ser du en vacker rosa insida, kantad med stora ”pips”. Dessa rundade knutar är mycket längre än vad du hittar i andra lösvaginor, nästan som små fingrar. Hela insidan är fodrad med denna intressanta konsistens, och du kommer att känna att de masserar dig upp och ner för varje drag. De är gjorda av det fastare yttre materialet som trycks genom det mjukare rosa lagret.

Du kan självklart inte bara använda lösvaginan upp och ner. Du kan vrida den medan du kör upp och ner för att intensifiera upplevelsen.

Den djupaste delen av tunneln är relativt len, därmed kommer du inte känna några nubbar som stimulerar ditt ollon om du inte drar ur din penis en aning.

Skön och långsam

Tsuntsun chubby erbjuder en unik typ av stimulering som du inte hittar någon annanstans. Hennes mjuka fingrar kommer att reta dig rejält och bygga upp till klimax långsamt. Om du är väldigt känslig eller vill hålla lite längre är den här lösvaginan ett utmärkt alternativ. 

Rengöring

Den här lösvaginan är enkel att rengöra eftersom att den inte har några djupa texturer eller interna utbuktningar där smuts kan samlas. Skölj den några gånger under kranen och se till att du torkar den ordentligt. Att torka den görs enklast genom att trycka in en absorberande trasa eller genom att använda en speciella torksticka.

Slutligen kan du använda lite underhållspulver på utsidan. Detta kommer att återställa det mjuka yttre lagret och undvika att smuts fastnar på ytan.

clean

Egenskaper

Förpackningens storlek: 19.5 x 11 x 9 cm

Lösvaginans längd: 15 cm

Lösvaginans bredd: 9 cm

Lösvaginans höjd: 8 cm

Lösvaginans vikt: 560 gram

keep reading

Mer information

# of holes 1
Product weight (g) 560,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Write Your Own Review
Du recenserar: Tsuntsun Chubby 560
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.