Vaginal Macaron Gichi Gichi Soft

500,00 kr

Lägg till i önskelista

  • Lagersaldo: Produkt auf Lager und sofort lieferbar

  • 100% Diskrete Zahlung und Versand
  • Versandkostenfrei ab 80 €
  • 14 Tage Rückgabegarantie

Om du är trött på de vanliga lösvaginorna och vill förstärka din runksession måste du prova Vaginal Macaron Gichi Gichi Soft från Magic Eyes. Med en macaron-inspirerad design är denna sexleksak skapad för att ge dig en unik känsla och stimulera din kuk för explosiva orgasmer. Det här är inte den typiska lösvaginan, och du kommer älska hur den rycker och gnuggar din penis.

Unik Macaron-inspirerad design med två lager för ökad stimulering

Det första som sticker ut med Vaginal Macaron Gichi Gichi Soft är den macaron-inspirerade designen - de två yttre delarna är sammanpressade och mitten innehåller slidtunneln och skapar en unik form. Den här unika designen gör att du kan uppleva en helt annan känsla beroende på placeringen av lösvaginan, och du kan enkelt vända på den för att köra bakifrån.

Ytterhöljet har en fantastisk platinablond brud utklädd till städerska som alla män skulle älska att klä av och ha sex med.

Mjuk vaginal tunnel med många veck för extra stimulans

Lösvaginans unika design gör att du kan lägga din kuk i en macka, vilket ger dig en helt annan upplevelse. Till skillnad från andra onaholes är det inre lagret fastare och det yttre är mjukare, vilket ger din penis överlägsen friktion och stimulans. Den väger 520 gram och känns bra i händerna, och den hudtonsliknande färgen förhöjer din upplevelse ytterligare.

Lås upp ditt ultimata nöje

Vaginal Macaron Gichi Gichi Soft har en unik design för att stryka och glädja din kuk på ett sätt som aldrig förr. Du kan njuta av den i missionären eller vända den och köra bakifrån. Den vaginala tunneln är hårdare än de flesta och erbjuder utmärkt friktion för extraordinära runkpass - du kommer älska hur den känns mot din kuk. Det är väldigt enkelt att låsa upp ditt ultimata nöje med Vaginal Macaron Gichi Gichi Soft — allt du behöver är din favoritlotion/glidmedel.

Specifikationer

Längd: 175mm

Bredd: 75 mm

Vikt: 520 gram

Inre tunnellängd: 135mm

Märke: Magic Eyes

Mer information

ManufacturerMagic Eyes
# of holesNej
Number of layersNej
Open/ClosedNej
ReusableNej
Bone structureNej
ThemeNej
Tunnel length0mm
Product weight700gram